Halloween

Har haft kul med sofia idag då hon sminkat mig. Också shoppat en del, bad girl! Nu blir det snart utgång, inte utklädning dock, synd...


Haha, ser så biff ut på bilden!

Lek

Lekt med elle hela dagen! So fun!




Spontanmiddag till utgång

(Kommer fler bilder) er inte så gott ut men pumpa och fetaostfylld ravioli i någon ostsås. Yummie!!!!


Stranden

Tog också ett dopp efter badlandet




So fun!

Badland idag. Sååå kul! Åkte en där man står i ett rör och golvet släpper och det är fritt fall i några meter, så läskig!








Maya

Så fina på mig ju.. 



Heldag

Heldag med shopping, sömn och liten roadtrip. Btw känns lite fel det här med julpynt..



Tidigt...

Gick upp klockan 6 för att gå på yoga på stranden, riktigt häftigt med indisk lärare! Så skönt men så tidigt så ska ta mig en powernap nu och sen om någon timme så blir det fika på Marina mall! 

Stranden

Var på stranden idg hela dagen och besöket där resulterade i att jag gick därifrån så sjukt irriterad eftersom han hade så bra statistik på att kvinnor blev som mest våldtagna i Europa och Amerika och därför skulle vi ha slöja för att inte vara provocerande. Sker ju lika många våldtäkter här, skilnaden är att vi kan anmäla dem... Dessutom precis innan jag gick frågade han "så du vill inte ha mitt nummer"... Idiot... 
Galet stora vågor idag dessutom! Livsfarliga strömmar.. Jodå! (Väldigt bränd blev jag också)



Blandebilder

 
 
 

Riktig girlday

Tjejdag igår till max. Först heldags shopping på dubai mall med Fia (och en massa lek inne på victoria's secret ;) Sen utgång på Mayamed en massa tjejer, ett (mexikanskt?) ställe med gratis tapaz, drinkar osv.. love! 
 
 
 
 

Brazilian keratine

Har gjort brazilian keratin behandling i håret idag vilket ska göra så håret blir mindre frissigt, glansigare och friskare. Nackdel, jag får inte duscha håret förrän om 3 dagar... 

Ska kolla hur håret är om 3 dagar men än så länge rekommenderar jag det starkt! (Synd att det kostar några tusenlappar i Sverige)

Träning

Käkar en massa nyttigt och har börjat träna som fan. Ska köpa måttband imorgon som ytterligare insperarion!
Btw vaxade benen igår. Jämför Sveriges 800kr mot dubais 150 (y) investering!

Yacht club





Bilder från dubai

 
 

Mahiki

Bra kväll på mahiki! Bra kväll



Hihi




Poolday

Skulle egentligen chilla i lägenheten idag men det slutade med att jag gick ner till poolen och träffade en ny vän som jag satt och snackade med till på kvällen. Sen stack vi också ut och käkade på en italiensk restaurang på marina Walk. (Btw det är värt att tillägga att jag för första gången i mitt liv drack (caramel) kaffe utan att klökas. I'm changing...



Drop it like a squat

Köpt en massa idag men bl.a. Detta träningslinnet!



Visarun

Var på visarun igår (så jag får 30 nya dagars visum) i Oman. Riktigt sjuk utsikt med värme på 50 i skuggan! Såg dessutom roadkill, en kamel! 





Kass

Ångest, jag är så dålig...

Roligaste utgången!

Hur kan man ha så sjukt kul med ett helt nytt gäng på typ 10 pers där man bara känner en person?! Mahiki levererar!




Cykling

Precis kollat på en cykeltävling (gick upp vid kvart i 4!) vilket var ganska häftigt. Folk cyklade i "öknen" och man får lite minnen till alla triathlontävlingar man sett i sitt liv!




En bra dag!

Haft en riktigt bra dag med först mys med sofia sen mys med Elle sen barasti (uteställe) och sedan holliday inn med lite studerande människor. Nu ska jag baa upp om 2h! Good luck!
Sötaste stämpeln! 





Michael kors

Köpt ny väska. Love!!


Utgång









RSS 2.0