Omkringsläpad i stan'

Ha blivit omkringsläpad i byn idag av mamma. Resan började med att hon sade att vi skulle till apoteket för att skaffa stödstrumpor och malariatabletter, dock så blev det någon timme i affärer och sådant i byn! Cp kul nu när jag mår så bra! Trodde ett tag att jag skulle hosta upp mina lungor men änsålänge sitter de var de ska;)
På tal om malariatabletter så tog jag min första idag och nu får vi se vad mina biverkningar blir och TRO MIG det finns hemska vanliga biverkningar. Jag läste på ett forum där folk trodde att de blivit galna av denna tabletten:O!
-
Vanliga reaktioner:
yrsel, huvudvärk, sömnighet, sömnstörningar, mardrömmar, balansrubbningar, illamående, kräkningar, diarré och buksmärtor.
---
Lite mindre vanliga:
kraftlöshet, aptitförlust, olustkänsla, trötthet, feber, frossa, svettningar, andnöd, förändrade blodvärden, lågt eller högt blodtryck, rodnad, svimningar, bröstsmärta, störd hjärtrytm, besvär från mag-tarmkanalen, hudutslag, hudrodnad, klåda, håravfall, hudsvullnad , muskelsvaghet, muskelkramper, muskelsmärtor , ledvärk, myrkrypningar, darrningar, rubbning i samordningen av muskelrörelser, kramper, oro, depression, skakningar, rastlöshet, glömska, förvirring, hallucinationer, psykotiska och paranoida reaktioner, humörförändringar, panikattacker, aggressivitet, synrubbningar, nedsatt hörsel och öronsusningar.

knark

Vissa är heroinister och vissa är alkoholister. Det ända jag knarkar är vvitaminpiller och det ända jag dricker är honungsmjölk!
Jag har förstår ni ingen röst! Dels för att jag och rebecca sjöng innan och dels för att jag är sjuk. Har nog ögoninflammation också!
Så nu ska jag ner och värma ett glas med honungsmjölk och sen ska jag sitta och kolla film sen får jag se imorgon om jag ska till hbg och fika eller stanna hemma och dö ;)
Godnatt allihopa och ha en asnaijs kväll!

Fighting disease!

Jag ska inte bli sjuk!
Jag sitter hemma med mina hemmakurer såsom Honungsmjölk, teé och varm riskudde.
Halsen har varit på g ett tag nu men nu har hostan, förkylningsblåsa och snuvan kommit.
SNÄLLA GUD LÅT MIG BLI FRISK!

Ice Ice Baby

Sprang för ett tag sen i 1.25h. (ca.1.2mil) Min fot blev helt fucked upp så nu kan jag knappt gå men sssssshit happends!
Nu ska jag iallafall borsta tänderna och sen sova för imorgon ska jag upp vid kvart i 6 för att sticka och bada! pusshej!

Hallelujah!

Fysikprovet är gjort och jag fullständigt skiter för tillfället i hur det gick för det är klart! Nu ska jag sega hela kvällen och dö!
Nu vill jag bara ta och flyga iväg och bli bruun och soola och baada! 2 veckor och två dagar!
Och imorgon ska vi ta de sista sprutorna! 

fysik§

§ Fysik är benämningen för allt tråkigt här i världen så som elektricitet, Arkimedes princip, krafter och optik.
.
Haha, oh happy day! Sitter här och pluggar fysik. Det värsta är att det känns som att jag kommer att få GODKÄNT och det är en omöjlighet eftersom detta är 100% oförståeligt!
.
Dock så kommer jag förhoppningsvis att bli awesome efter lovet eftersom jag har fått ett sommarjobb! Jag får 1000kr av mamma om jag pluggar 8h om dagen på lovet och eftersom jag ska resa veckan efter så behövs både pengarna och plugget.
.
Nu ska jag plugga vidare era suckers!
hej!

Full day!

Sjukt jobbig dag idag!
Ver ju på fest igår som slutade 12 tror jag eftersom att oinbjudna människor kom dit och för ett slagge (varav jag hamnade mitt emellan och fick mig ett slag i huvudet). haha!
Idag då så vaknade jag vid 9 typ, la och kolla på tv ett tag, gjorde en kvarts fysik och stack sen vid 11 iväg till mormor och morfar. Där va vi ett litet tag och sen så körde JAG vidare till väla. Stolt!
Handlade inget där eftersom att jag är fattig! Sen stack vi vidare till Bk och käkade pommer med hotcheese såsen, har älskat fen sen jag var i Gbg. Efter det så stack vi vidare och kollade Greese (musikal) vilken faktiskt var riktigt bra! Blandannat Kevin Borg och han i Brandsta city släckers var med!
Tro det eller en men efter det så stack vi till Ikea för att köpa möbelputs men istället kom vi hem med ljus, hyllor soptunnor osv.
Nu ska jag kolla film era suckers så GODNATT!

Fransyska

Ska snart sticka till Amanda på förfest och senan blir det vidare till Pg festen.
Det är ju maskerad så har klätt ut mig till Fransyska.
Ha det nais!
Puss.

Några timmars kemi

Sitter i skolan nu och gör en lab-rapport på kemin, kul! Nej men det måste göras. Dock så har man musik och vänner som dampar så varför inte?! :D Cambild idag igen på mig och Jennifer.
(2v. 6d)

Fortsätt simma

ey Mr Grump Gills
You know what you gotta do when life gets you down?
Just keep swimming
Just keep swimming
Just keep swimming swimming swimming
What do we do we swim, swim, swim
OH HO HO How I love to swim
When you WAAAAAANNTTT to swim you want to swim.
.
Haha, från Hitta Nemo min gamla favoritfilm!
.
Har nyss simmat i skolan och väntar på att kemin ska börja, känner mig såååååå, söt med mina knallröda ögon. (Kul att man tår klor) ;)

Wintertime

"Är det redan vinter?
Det var ju sommar nyss!
Och var har hösten tagitvägen?
Tänk! Snart är det vår!"
.
Bästa citatet ever från Mysteriet på Greveholm.
('Haha, linslock i fickan)

Bless you!

Tjoobaloo!
.
Känns som att skolan är ganska hopplös nu, likaså blir det med träningen, jaja, sssssssssshiiit happens!
Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och vagga mig själv till sömns med en disneyfilm.
.
Godnatt lovers!
(från när jag fotade igår, oredigerade)

Öppet hus

Bilder  från öppet hus.

Photoshoot


Igårkväll.

Trött..
Inte så fagra bilder ifrån igår ;)

Love this day!

Har änsålänge en awesome dag!
Började med att gå till skolan för vi hade öppethus. På öppet hus så hade vi en kemishow vilket faktiskt var skitkul dock.... så sprängde jag en termos andra showen! Just my luck! Det låg glassplitter överallt men som tur vad blev ingen skadad;) (Vill tillägga att det var termosens fel för det var gammal).
Efter det så kom jag hem och bytade om i princip och begav mig till dansen och dansade balett.
Nu så har jag nyss rakat benen och ska snart duscha och sedan bege mig till Pauline och göra vid mig/förfesta och sen blir det vidare till festen!
.
Awesome!

Idiot

Tycker själv att jag är en idiot som går upp klockan 6 för att simma en tisdagsmorgon, utan frukost dessutom till klockan 12! Bra har man ju inte mått idag!
Annars är livet ganska/väldigt hemskt nu! Vet att folk har det värre men jag HATAR att sitta i skolan i 2-3h efter att vi slutat och inte se några resultat! Dessutom så har jag blivit sämre på att dansa (hur nu detta går till) och jag tränar typ aldrig för jag varken hinner eller orkar. Känner att detta blev ett positivt inlägg men life sucks ibland!
Hoppas ni har det bra iallafall!

Kär!

Jag är kär i Olle Hammar.

Vem sade att söndag var en vilodag?

Har kört på för fullt idag!
Övningskörde igår till Åstorp så idag tyckte mamma att jag kunde köra till Hyllinge och det kunde jag! Dock så blir mamma sur när hon tycker att jag kör för snabbt men vem kör lixom i 90 på en 100 väg? Haha :D
Sen så har jag varit ute och sprungit med lite folk idag och sjukt bra gick det! Jag hängde på pappa och Patrik och det är inte det enklaste ska ni veta! Dessutom så har rundan en 1,1 km brant  backe! Så idag blev det sammanlagt 5,5km löpning och 5,5km ute och gåande! :D
Foto på pappa från sisu triathlon!

Lördag

Var hemma hos Emma igår och mös igår med några tjejer, "mysigt".
.
Har nyss kommit hem ifrån dansen och satte mig precis på datan så fick jag ett ryck och sökte på Matilda Immonen på Google bilder (ego jagvet) och titta vad jag hitta!
http://mobil.hd.se/astorp/2005/07/13/hela_lovet_fullt_med_haestar/

RSS 2.0