Brunch

Brunch är en ganska stor sak här på fredagar då man dricker och käkar hur mycket man vill. Det finns så sjukt mycket mat att man inte ens kan smaka på allt, och man ska inte tala om desserterna! Gick och tog mat 7-8 gånger.

Sitter hos Michaela nu och dricker cider på deras terass, mys!
















"Shots"



Inte så jätteintressant men...

Okej jag blev precis så stolt över att vara svensk. Såg nyss Escape plan, en ny film med bla. Arnold Schwarznegger, Sylvester Stallone och Vinnie Jones (för att bara nämna några) och filmen var en av de bästa filmer jag sett. Visst den är inte fläckfri (kunde varit liiiite mer action) men det hände hela tiden något vilket är ett måste för någon som mig (som gillar action)  Vad jag sedan ser är att regissören är Svensk, Mikael Håfström, Well done my friend! 
 
 
 

Fisk

Ute med 2 puddingar i tisdags på ladiesnight där vi drack och käka sushi. Igår blev det ett patetiskt försök att försöka hitta en väska på Dubai mall (världens största) och idag var det vuxensnack och åter igen sushi! Riktigt trevliga dagar må jag säga!




Poledancing

Varit på poledancing och burlesque/poledancing klasser idag. Var bland de roligaste träningssätten jag gjort så ska nog köpa medlemsskap trots att det kostar sjukt mycket! 
Tränade även rumpa Mage och ben nu på kvällen. Jag ber för att jag ska kunna gå imorgon..


Blev lite jobbigt tillslut..

Poledancing

Har haft en massa skoj idag! Först Pole/burlesque klass sen en hel poledancing klass,". Jag har brännsår, blåsor och kommer nog få blåmärken men fyfan vad kul det är! 


Shopping

Drog till MOE idag och gjorde mitt livs köp. Jimmy choo skor! Ko"päls" är det svarta. Så kär! Köpte även bikini på Victorias!




Mys

Mys med elle på Marina mall! Utbildar henne även i "landet för längesedan" filmer! 





Torsdag!

Blivit en bra dag med frukost, manipedi och kaffe med kära sofia som jag inte träffat på över 4 veckor! Känns lite som att en pusselbit av Dubai föll på plats! 
Okej från sopie-sofia och metelda-matilda. Inte de vanligaste Asiska namnen.

Maya

Hemma från en så trevlig kväll på Maya med Michaela! (Och Burger fuel)
Haha araben och servitören i bakgrunden. Så sköna!!





Långt ifrån stressad

Har varit på stranden i 2 dagar nu och chillat. Är lite kallt nu dock, som en  sommardag i Sverige typ. Igår lunchade jag dessutom med en jättetrevlig sydafrikansk tjej och jag måste bara nämna den godaste salladen jag käkat. (Shoutout till Moore)
 
Nu sitter jag Dock på vårt café vi har i lägenheten och läser en bok och dricker kaffe, ja kaffe! Sen efter det så drar jag till gymmet. Puss på er!!
 
 
Fika igår Filip och Johanna 



Mys på café!



2013 del 2

Juli: Ja man kan undra vad jag gjorde i juli, blogga var det inte iaf och vad jag kommer igåg så var det en MASSA jobb och poolmys. Vi var ju föresten i Båstad i 2 veckor!!
 
 
 
 
Augusti: Födelsedag, magaluf och jobb = Jävligt bra månad!
 
 
 
 
 
September-december. Dubai och jul och nyår! 
 
 
 
 
 
 
 
Som sagt året har levererat och jag förväntar mig inte annat av 2014! 

2013 filmtips

3 komedier från 2013 som måste ses! 
 
* The world´s end 
 
Fem vänner återförenas i ett försök att toppa en episk fylla de hade för 20 år sedan, bara för att ofrivilligt bli mänsklighetens sista hopp för överlevnad.
 
 
 
* This is the end 
 
Det är fest hemma hos James Franco i Los Angeles när jordens undergång närmar sig. Jay Baruchel, Seth Rogen och en bunt andra filmstjärnor förbereder sig så bäst de kan för apokalypsen.
 
 
* Last vegas 
 
Three sixty-something friends take a break from their day-to-day lives to throw a bachelor party in Las Vegas for their last remaining single pal.
 
 

Sol




Igår

Ja jag vet att jag är dålig på att blogga.. Igår var jag iallafall på embassy, ett så fint ställe med sjuk utsikt! Sen drog vi till xl och burgerfuel.. Men har faktiskt bestämt att ta det lite lugnt nu med festandet så jag inte vaknar 12 var morgon;) 



Back

2 senaste kvällarna har jag varit ute, riktigt skönt att komma in i dubailivet igen, har dock antagligen dragit på mig halsfluss igen? Inte helt säker men känns som det så jag hoppas det blir bättre eftersom jag ska börja passa Elle imorgon. 
Bild från cavalli men jag har ingen aning vilken artist det är.

Powerwalk


Småhus...

2013

2013 var antagligen mitt mest utmanande men roliga och givande år någonsin. Till största delen så har mitt år bestått av att klämma in studentfirande, vänner och utgångar med jobb och träning som det inte varit lite av igår. Året började iallafall med att jag hade 4 timjobb, Klädbutik, Dhl, Nordic Wellness och Harrys/BW-hotell. Otroligt nog så lyckades jag ta mig igenom våren med lite sömnproblem och stress men nu i slutet så ångrar jag inget! 
 
Tyvärr har jag inte alla bilder på denna datorn men jag gör det bästa av det jag har! 
 

Januari som var första månaden på vårt studentår började med ett perfekt nytt år och som vanligt plugg så det räckte i några år framåt! 
 
 

Febuari 
Jag minns inte riktigt vad som hände här mer än att det var en stooor debatt om att det var hästkött i ikeas köttbullar och findus mat osv.! Ganska kul för någon som inte äter ko och gris. Studenttiden fortsatte iallafall med nya mössor och dessutom ännu mer jobb. 
 
 
 
Mars: 
En händelserik månad med både välgörenhetsmodevisning och london/dover med mamma. Även lite lekar hann man med i skolan. 
 
 
 
April: 
 
Då jag gjorde en av mina bästa resor någonsin och tro det eller ej men det var till Hanover med teknikklassen. 
 
 
Maj: 
 
Värmen som har omgett detta året började redan nu och ja (!) man kunde sola! Öland och studentplanerande på hög nivå! Valborg i lund och helsingborg levererade åter igen! (mogna människor) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juni: FÖR VI HAR TAGIT STUDEEEENTEN Och gått på bal! 
 
 
Klart ska mamma testa min klänning! 
 
 
 
Okej detta var del ett. Insåg precis att jag har bloggat mer nu än jag gjort på hela året (Y) 
 

Tillbaka

Tillbaka i Dubai och tillbaka på bloggen. Har blivit en liten paus men hemma så har jag träffat vänner, umgåtts med familjen och haft halsfluss. 



RSS 2.0