Apfelstrudel!

Sitter här och försöker verkligen att plugga men det går inte! Ska skriva Tyska och har inte ens kommit halvvägs, om jag har tur så får vi skriva på lektionen för jag måste snart räkna matte imorgon också, jag pallar inte! Sen är det dans ikväll men jag känner inte alls för det men that's life! Känner mig extremt positiv idag-.^
Slänger upp en bild på Mig, Lin, Leo och Emma

tired!

Sjukligt trött är jag altså. Sttannade hemma från dansen för att plugga vilket jag lyckades med till en viss del men inte så mycket som jag velat! Dessutom så har jag fått vuxenpoäng idag....! Jag handlade på storköpet , typ frukt sylt, sådana livsnödvändigheter och inget skit som man gärna gör när man inte själv betalar! Men imorgon så måste jag träna, ska dansa från åtta till halv 11, asnais, och innan det så måste jag skriva Tyska-.-

Förövrigt så gjorde jag sjukt goda mackor idag! de såg ut såhär (fler vuxenpoäng;) :






Uh Ih Uh ah ah

Glömde spela in fotbollen?!?! Får leta upp resultatet sen.

Men innan idag så hittade min syster en gammal skiva som vi satt och lyssnade på i bilen. Där fanns denna låten som jag totalglömt! Men jag gillar den starkt! Låten heter Witch Doctor och Cartoons sjunger!


Fotboll!

Kollar fotboll nu med Rebecca, Sverige har haft sjukt många målchanser och deras spel är faktiskt bra! Dock så kan jag inte kolla mer nu för jag ska cykla till dansen men eftersom det blev mål nu (30minuten) så spelar jag in det och är inte så orolig.


Världens bästa hotell!

Nu ska jag kolla på Världens bästa hotell! Det är så urgulligt! Det handlar om fem (handikappade) praktikanter som praktiserar på ett hotell i hopp att om att få jobb! Dett går på Måndagar klockan 8 på 3an :D


Lollipop

Kom precis hem från körskolan. Var på ett introduktionsmöte och det varade i tre och en halv timme, dryyyygt. Men nu är det gjort så om cirka tre veckor så ska jag börja övningsköra, bara jag kör bil bättre än radiobilar bara (Jag brukar släppa ratten) ^^



Sjukt mobbad bild från Buddapest! Inte lång eller så? ;D

I like big butts!

Asså inte för att vara otrevlig men jag tror att det bästa med gäster är resterna. Mat, chips, läsk you name it, okej sällskapet är också nais men man kan lixom inte kränga då;) Eller?

Idag har jag iallafall: Sovit, Varit i hbg, lavat ved, lavat ved och lavat lite mer vet. (Utöver att kränga då) En chill dag helt enkelt! Imorgon så ska jag försöka att vakna tidigt så jag kan sticka ut och springa innan skolan (goodluck) och sen efter skolan så ska jag till körskolan och göra syntest och gå på en teroilektion eller vad det heter.



Nu sitter jag och tittar på The perfect man och relaxar!

Don't be afraid of the dark

Kollade precis på A nightmare on Elm Street som är en skräckfilm tillsammans med Sara och Emma. Måste faktiskt säga att den är bra men jag gillar inte slutet, jag fattar inte det! Men det är en film som jag starkt rekomenderar! Det finns 2 olika filmer av den, en ny och en gammal och vi såg den nya för alla vet hur bra gamla skräckfilmer är ;)

Jacka!

Fick en beloved jacka idag! Blev ingen Kenza ellee MQ jacka utan en Bruno Zaragoza jacka. Köpte den för halva priset på SkinnCity (Orginalpris 4000kr) Tack Gode Gud så betalar Mamma och Mormor den stora delen av jackan för jag är redan pank :'(








Jätteotydliga bilder men hinner inget annat för ska snart iväg till Matilda och kolla film med Henne, Hampus och Linus.

AJ!

Har precis dansat i två och en halv timme och har duschat. Nu sitter jag och äter schokladkaka och jag har lixom alltid varit klumpig av mig men nu har jag lixom officiellt blivit knäpp. Jag skar mig nyss med en plastkniv så jag började blöda-.^ Men nu har det blivit en ny "dans" där vi blir vigare och starkare och jag känner redan att träningsverken är på gång ;o Aj på morgondagen och mitt skurna finger.


Awimbawe

HAr städat hela mitt rum idag, städat kakel(?) golven i huset och lavad ved! Good Girl! Men nu ska jag till dansen och jag måste bara säga att solen makes me happy!


En gamal bild från Spanien på mig.

Vi Testar!

JAg hatar när mitt hår är som det är (väldigt fluffigt och slitet) och jag har testat lite "berömda" schampon,


Detta är bästa schampot och balsamet by far. Håret blir mindre slitet och det gör inte håret fett som vissa moisture produkter brukar.



Den andra jag testat är Franck Provost vilket är ganska bra men håret blir inte lika mjukt som med Tresemee.



Syoss. KAn jag inte säga att jag är ett så stort fan av. Håret blir inte mjukt och det blir en massa volym av den(Vilket jag redan har gott av)



Bobbys kan jag säga att jag absolut hatar. Det enda possitiva är den goda lukten, vilket är konstigt eftersom jag starkt rekomenderar hårsprayet.


Och den bästa hårinpackningen är fortfarande Aussies!

"There's more to life than hair but it's a good place to start" The Aussie Philosophy.


What is love? Baby don't hurt me

Random Rubrik!

Känns tufft att det inte var lika soligt och varmt idag som igår. Det kändes nästan som sommar då asså:(

"beautiful bild"

MEn idag så ska jga iallafall komma igång lite med träningen eftersom jag inte tränad så mycket förra veckan för jag var lite sjuk. Men idag så ska jag nog springa till träningen träna och sen sticka till dansen så känns det nog bättre sen (Y)

Pluggis

Är i skolan nu och pluggar med Lin, Leo och Emma, duktig vi är va? ;) Men nej vi pluggar inte utan sitter på datorerna och fejjar typ:D Hela dagen imorgon så ska vi hålla på med ett entris-arbete(fråga inte vad det betyder) så vi slipper en massa ämnen. Fick också tillbaka en svenska recension idag, MVG- Känns som man har blivit sämre på Engelska och Svenska? :( Men fick ändå Mvg så ska inte böla.
Jag och Emma som neerds på utklädningsveckan

Hennes och Mauritz

Fick hem kläder från Hm idag och alla passade så jag är überlycklig!



Tröjan.


Kjolen



Tröjan



Jackan, Klänningen och skorna



Klänningen och skorna

Är också på väg ett par jeansskjorts men de är försenade :D

Gräv!

Jag är så trött på att ingen tar mig serriöst, så jag tänkte att jag skulle chocka mamma idag!

Vi har sagt i typ 2år att vi ska bygga pool men det blir aldrig av så jag sade till mamma i vintras att när det blir vår så ska jag börja gräva ett hål i trädgården, och today's the day. Jag kom hem från skolan och gick direkt till vårt plommonträd och började gräva. Men det va så jobbigt att huka sig så jag grävde bara i en kvart typ (a

Men dethär är en början till "Poolpartyn" i sommar!


Och jag har grävt mer än det ser ut!

Sola bada ute och grilla!

Sitter och "pluggar" ute i solen på skolan med Robin, Måns, Wadde, Paow, Dennis och Jonas. Håller på att bränna mitt huvud och jag älskar det! The summer is on it's way!

Photoshop

Tänkte lägga upp lite gamla photoshop-bilder som jag gjort. Vissa är ganska gamla så de är inte så bra men det är ändå kul att träna på att göra.

















Redigerad

Orginal


Food!

Nu när jag inte tränar för jag är sjuk så blir jag ganska lätt uttråkad vilket leder till mat. Eftersom min kära mor vet att jag tycker om fetaost så har hon köpt hem "lite" till mig.




Söndag

Vaknade hyfsat tidigt idag så jag låg i sängen till typ 1 och krängde chips. Sen stack mamma och jag till väla för att hitta en skinnjacka till mig. Tydligen så skulle den vara i äkta skinn och såklart hittade vi ingen då. Men vi har checkat runt lite på internat och jag har hittat tre som jag vill ha.

Från MQ: ca 1800:-

Jofama by Kenza: ca:2200:-

Jofama by Kenza: ca: 2000:-

Dock är dessa ganska dyra så det är inte säkert att det blir någon av dem, men man kan ju hoppas. :D








Dance with my father

Låten tillägnas till idag.



Hold on, be strong.

Fredagsmys!

I fredags så åkte jag direkt hem till Sara och Emma efter skolan med Maria, vi skulle hitta en låt som vi ska sjunga på en konsert och resultatet blev lively up your monday.

Sen när Maria åkt så bjöd jag in mig på filmkväll där. Men det blev inte så mycket till film utan vid 10-11 tiden så bakade vi och kollade på olika tv program. Vi började också kolla på The Hurricane som är en sjukt bra verklighetsbaserad film! Den rekomenderas starkt!


Kakan smakade som en sockerkaka i choklad men med kladd i? Typ som en kladdkaka.


En bild på Sara från i somras.


Sara och Emma från i sommras.


Bild på Emma och Maria från nian.


Jättegammal bild på mig och Sara på Åhléns.


picknik, God knows when.



Emma

Jag

Sara

Maria

Sara och Emma


Maria



Jag och Sara




Blev liten bildbomb där men det är väll alltid kul!

Sommar?

Är det redan vinter?
Det var ju sommar nyss!
Och var har hösten tagit vägen?
Tänk!
Snart är det vår!

Vafan hade vårjacka igår och idag snöar det?!?!?



Bild från utklädningsvecka!



Sara och en kossa från vejby slår sina kloka huvuden ihop!
Sååååå sommrigt!

Officiellt Mobbad!

Mår rätt så skit just på grund av snön, pollen och halsont. Sen lite dans på det så har man mig! Men ska sluta klaga nu, känns som jag har gjort det en massa både igår och idag.

Men nu till Rubriken. Vi skulle låna böcker i skolan idag och nerd som jag är så kan jag inte gå in på ett bibliotek och bara låna en bok. Så såhär såg min väska ut efter biblioteksbesöket. (Böckerna är på engelska 550-1050 sidor)



Så kommer jag in på Engelska-lektionen och försöker dölja dem men klart så tar Wadde upp böckerna och visar dem för alla. Så nu kvittar det väll att jag lägger ut dem på bloggen?

FYFAN!

Spydde nästan när jag såg detta klippet!

Gå in på denna hemsidan och kolla klippet!

http://features.peta.org/ChineseFurFarms/index.asp

SNYGGATORP!

Idag så hjälpte jag till att ''koreografera" några danser på Snyggatorp. Klart så var jag och Emma tvugna att kolla vad de gjort med skolan eftersom de håller på att renovera. Det är sjukt snyggt där nu asså! Har fotat vad som kallades för kärnan tror jag. Fotade också toaletterna i tvåan.










Okej, jättetydlig bild, men om ni kollar på mittenbilden så är den salen till höger nu där fönseterna är på bilden och där finns ingen vägg.


Snacka om att Emma och jag blev chockade! Men vi får leva med det! Nu ska jag iallafall plugga i e ntimme sen så ska jag dansa från 7-10.30 så HA DET!

Jonas

Måste bara tipsa om ett program på trean som heter Superstylisten Jonas, det går vid 22.00. Även fast det känns lite "Krystat" så är det jävligt underhållande för alla som gillar mode och glamour!


sugar sugar sugar

Här är försenade bilder från bowlingen igår!










Hinner inte lägga upp fler för nu ska jag köra dubbelträningspass!

Söndag

Vaknade nio idag med Warda och Pauline och det första vi gör är att göra Paow till brunett! Sen när de stuckit umgicks jag med min lilla kusin och min morbror och hans tjej.
Senare idag så ska jag sticka och bowla med folk, kommer lätt att vinna (men det vet ingen om)



Puss och hej!

Spiderman!

Nu har Kenneth och Polski åkt :'( men Paow och Wadde är kvar och vi ska dela säng inatt! Myspys. Imorgon så blir det att man ska färga Paows hår-hon ska bli brunett! Sen ska Stefan, Casper, Rebecca, Mange, Emma och jag och bowla.

So say goodbye to blondiee:D I'm the only one left!


Today's the day

Vaknade tio idag och en halvtimme senare kom Rebecca så stack vi till bk (storköpet) där vi träffa Hiffe. Där handlade vi en massa sen stack vi hem till Hiffe och bakade negerbollarx2, chokladkaka, vaniljbullar och kanelbullar. Bilder kommer sen. Sen kom Mange och Casper också dit men vi stack typ fem minuter senare. När jag kom hem så kom min kusin och hennes föräldrar men de gick senare och jag stannade kvar och spelade spel med kussen.
Sen kom familjen hem så stack vi iväg och åt pizza. När jag sen kom hem stod det 3 kvinnor utanför vår dörr och plingar (det va ingen hemma). Så släppte jag in dem (Paow, Wadde och Kenneth). strax senare kom Polski. Vi slängde ihop en fruktsallad och kollar nu på melodifestivalen.






Melodifestivalens Euuwe Outfiter:



Linda Bengtzing med marknadsklänning och färgade hor-skor.


Sanna Nielsen med en short-jacket som är helt ***! (O vadfan gör hon i den "klon")??

Några av de snyggaste outfitsen!



Nicke Borg med kläder som är så Nicke!



Äkskar Eric Saades jacka!


Så kan det va, kyss för idá!

Olala

Skola idag, tråkigt.
Hade också bad, därav de underbara bastufotona.
Men ikväll så kommer det hit lite folk så dagen blir roligare.

Köss på det!






Dagen

Nu är jag uttråkad så nu ska jag göra något riiktigt lökigt(Y)

Dagen började såhär, åkte till skolan och håla hade vi där.
Gick till maten och lade upp på faten.
En aning ont i magen man fick, men bättre blev det när jag gick.
Så alla trodde att jag skulle dö, men jag sa: jag är förstoppad av allt hö.
Senare när historian var slut var också magonten det (jag tror det va för jag blir för fet)

Sen när jag kom hem så sov jag som en död, men sen vaknade jag för jag fick andnöd.
Då märkte jag vad klockan var, den är ju helt oförutsägbar!
Jag kastade på mig kläder och sprang ut från där jag bor, så kom jag på: Fan jag glömde mor.
In och kalla på henne, sprang ut och satte på mig mitt bilspänne.
Till dansen jag kom, det visade sig att jag inte hade så bråttom. ln
Men sen när jag tittade på mig i spegeln när jag dansa tänkte jag: jag liknar en transa.
Men the show must go on som man kan tala, sen upptäckte jag att golven var cp hala.
Så jag ramlar ner och svimmar och nu sitter jag här hemma och rimmar.

klaga inte för jag skrev detta på fem minuter!

Men kyss och godnatt på er!



Kvällshumor

Blev både träning och dans idag så man känner sig nästan lite duktig.!

Min sorts humor dethär!


Ledig!

"Din mamma är så tjock att hon måste handla bindor på IKEAs madrassavdelning"
Lediga idag, vilket behövs.
Regnar, vilket är riktigt bra för då försvinner den sista snön. Men nu måste jag skriva klart min bokrecension till Svenskan till imorgon, har också historia men det läser man igenom ikväll efter dansen. Nu ska jag skriva sen ut och springa i det vackra vädret.

Typ Dans

Vad sska man säga om dansen ikväll? Började 7 med musikal vilket slutade sådär eftersom man är hes, sen vi 8 så var det jazz (?) dans till kvart över 9, sen till halv 11 koreografi. De flesta var sjukt trötta på koreografin så vi han lägga till en kullerbytta på den och öva hopp, lite dåligt. But who am i to complain, finns inget roligare än dans!
Imorgon har vi studiedag och vi har fortfarande inte kommit fram till vad vi ska göra! Dåligt! Allt får helt enkelt förbättras!

(You keep staring at me, why won't you stop?)

Rebacca, en av de skönaste personer som finns! Aldrig en tråkig sekund med dig!

Ändtarmsbesvär?

Klipp från Nu blåser vi Sverige som går på kanal 6 på Måndagar vid 10 tiden.


Lansering

brittish - prata  som Britta i kiosken// citat från Måns
Smakade den nya glassen från Gb idag: Daimstrut med päronglass. Smakade helt okej men föredrar nog den vanliga med vanilj inuti. En beautiful pic från Nk lektionen
"söt"

Kuddkrig!

kom hem från skolan idag och stack ut och sprang direkt. Känns nais! Efter det så chilla jag i några timmar sen stack jag till indoorwalking och sen blev det lite gym efter det. Låter som jag brännt mycket men eftersom jag krängt hela dagen så kvittar det nog, men biff kommer jag att bli.

Veckans låt:




Söndagsmys!

Typ slappat hela dagen förrutom vid två tiden så jag sprang en liten runda. Tips, ta en allergitablett innan du springer i skogen och du inte tål pollen^^ Sen har jag bara slappat hela dagen för jag mår inte helt okej. Kollade solsidan innan, det är den bästa Svenska serien som finns.! Men nu ska jag äta en massa äpplen och fortsätta att göra ingenting.

Tips när du springer:


* Om du inte orkar fortsätta springa så fortsätt! Det mesta är psykiskt.
* Ät inte precis innan utan vänta med att springa när du ätit, inte så gott när maten kommer upp.
* Titta inte ner när du springer, då är inte luftvägarna fria.
* Andag in genom näsan och ut genom munnen så får du inte lika lätt håll.
* När du ska välja kläder till att springa så ska det vara precis så du fryser när du går ut så springer du dig varm sen.
* Lyssna på pigg musik som du gillar så blir du peppad.
* Drick mycket vatten efteråt och ät en frukt, gärna banan.




Fredag+lördag

Skittråkig söndag igår! Min bror och min syster fick lov att gå ut men inte jag för jag skulle hjälpa till med pappas överraskningsfest som vi har idag (lördag), och ändå så gjorde jag i princip ingenting så jag la och tyckte synd om mig själv hela kvällen. Idag har jag iallafall varit duktig och hjälpt min far med veden i en till två timmar, märks att man har mer muskler än förra året.
Sen så blev det att jag fick sticka iväg med pappa idag så mamma och syskonen kunde fixa det sista och så alla gäster skulle hinna komma. Sen springer jag in före pappa så alla vet att han kommer och han har såklart inte anat någonting.

Mitt fredagssnacks(nyttigt?)

Pappas entré. (Lördag)
Massa vuxna
Massa barn
Tröja som jag fick låna av mamma, älskar den

Veckans tips



Veckans tips.

Nu när det varit kallt ute så blir håret rätt så slitet lätt. Därför så ska jag ge några tips nu.

1) Ofta när man använder hårinpackning och balsam så låter man inte det sitta i tillräckligt länge. Man kan också om man har en bastu ha hårinpackningen eller balsamet i ett tag då, värmen öppnar topparna.

3) Om du duschar varje dag så ha i schampo varannan gång bara men använd alltid balsam!

4) Ta bara schampo i hårbottnen och inte på topparna.

5) En naturlig hårinpackning är att bara ta olivolja i håret över natten. (Lägg en handuk över kuddarna).

Tvåtips på hemmagjord hårinpackning

 

Inpackning till torrt och slitet hår
4 msk naturell yoghurt
1 äggula
1 tsk honung
1 msk olivolja

Blanda samman yoghurt och olja. Rör sedan ner resten av ingredienserna till en jämn smet. Massera in det i hela håret. Var noga med topparna. Vira en handduk runt huvudet och låt sitta i 20 min. Skölj sedan ut.


Inpackning mot torrt hår
1/2 avokado
1/2 banan
1 msk olivolja

Den är att rekommendera om man lider av väldigt torrt hårbotten. Upprepa behandlingen en gång i veckan under fem veckors tid för att balansen skulle bli återställd.

 

 

Min favorithårinpackning som man kan köpa är Aussies.

(Den blåa)




Oscarsgalan

För de som missat det så var det Oscarsgalan häromdan och här är 3 trender som blandannat syntes på röda mattan.






Dagen

Idag är en ganska chill dag måste jag säga. Sovmorgon, vikarie på fysiken(!) och slutade tidigare. Dock fick jag sticka hem och plugga lite medans man kolla på top model och Project runway.
Och snart ska jag cykla till dansen.



Matsalen idag

(Bild från igår)

Toaletten som vi har i korridoren på skolan.


Daans!

Kom precis hem. Skitkul dag måste jag säga, först på morgonen hade vi nationella, gick hyfsat bra, sen efter skolan så åkte jag hem till Sara och Emma för att öva till en konsert sen kom jag hem i någon timme. Pallade inte träning idag men dansade ändå 8-10.30, måste säga att vi har den bästa dansläraren som jag någonsin haft. Längtar till alla danser är klara! Skulle nu också börja på musikal (ajdå) men  det blir kul, bara att lära sig sjunga nu på någon vecka.(Y)







(Hur kommer det sig att jag är till höger på alla bilder?)

RSS 2.0