Whot to do?

Vaknade tidigt idag för att åka med några tjejer på träningen till Ä-holm och köra Bodyattack, älskade det eftersom det mest var kondition. Sen när vi kom hem så kollade Rebecca och jag på H.P 7 del 2, dock så tog vi en Powernap mellan;) Men nu ska jag kolla på Joe jättegorillan, älskar den filmen!

Matte o Poppe

Sitter och räknar matte och är så sjukt trött i kroppen. Jag är och kommer aldrig att bli en truly Nv-are eftersom mina "favoritämnen" är samhällsämnena, och ändå sitter jag här med matte C. Wtf hände?! (Dock så älskar jag klassen! så allt är inte hemskt ;)


Vi ses.

Vila i frid världens bästa morfar

heels

Shoes 2 die 4

Tix!

Litet tips för alla finniga puddingar där ute! Funkar både på axlarna/ryggen som i ansiktet.
Köps på apotek!

Tidig morgon, tidig kväll

Får lägga mig tidigt inatt eftersom jag ska upp 6 och simma imorgon (kommer att bli lätt att gå upp ur sängen) jeeeeej! Så godnatt alla och peace!

Spice Girls

Har chillat hela dagen i stort sett. Kollade dock på hästtävling i Åstorp också. Sen efter det så satt jag och syster och kollade på Spice girls filmen, GIRLPOWER ;)

Skadad

Fattade inte i gårkväll vad som hade hänt med min hand för hade allmänt ont och det var blåmärken på den. Fick reda på av skolsköterska att jag antagligen har en stukad handled och en sträckt arm. Lovely;)
Men ikväll så kommer Jennifer hit så ska vi se på Gambiafilmen och myysa.

SNÖ!

Känns lite fel mad att det är snö nu, men det är lovely!

Kvällens tips.

BABYOLJA!
Kan användas till precis allt!
*Jag smörjer in mig med det varje gång efter jag duschat som lotion.
*Använder det till att "lösa upp" smink. Dock eftersom jag får finnar lätt så tar jag använder vanlig rengöringskräm efter.
*Till Benrakning.
*Om du har skrovlig/torr/mjällig hårbotten så massera in det i hårbottnen innan du schamponerar.
Osv.Osv.Osv Magic!

Sommarjobb

Har eventuellt fått ett sommarjobb inom hästar, men det är inte säkert så får se om det blir av. Ska ringa dit imorgon!

Tattoo

Vill ha! (Ej min fot)

Kvällens tips!

Något som jag ALLTID gör innan jag sover är att klena på en massa vaselin på mina ögonfransar innan jag sover. De flesta har säkert redan hört detta tricket men bara så ni vet så funkar det. Känns lite halvmobbat men ingen ser ju det så ;)

Överträning

Har nog tränat lite mycket eftersom när jag kom hem från träningen så fick jag näsblosdd x2000 då nu ska jag duscha sen basta och tycka synd om mig själv, kyss!
I wanna be browniee!

Marilyn


Not the day I planned

Hade planerat denna dagen till punkt och pricka och allt försvann när mamma frågade om vi skulle ut och övningsköra.
Så har iallafall nyss varit ute och joggat en liten runda, sen efter det så bastade jag och hade hårinpackning och ansiktsmask, värsta spat. Och nu så ska jag kolla på Vampire Diaries (skitdålig serie jag vet) och dricka världens godaste lakrits tee som vi köpt på Corpus i klippan (vid Netto typ). AWSOMECAKE!

Vig redan från som ung!

Jag har alltid haft lite extra smorda leder, ända sen jag var 5 månader till 15 år.
5 månader
15 år.

Oboy, vilket vackert väder!

Var nyss ute och fotade i det vackra vädret!

2012

Okej, 2012 började ju inte speciellt bra, dock så har jag tagit mig samman och sett det positiva i mitt förbud: Jag tränar mer, kan umgås mer med familjen, kan lägga ner mer tid på skolan och jag blir piggare.
Det negativa dock är ju att jag missar 100% av alla fester (uppe i 3 nu) och jag kan inte umgås med mina vänner och jag kan inte åka till Gambia! MEN! Jag ska se till att resan kommer vara värt det!

Bildbomb.

Slänger in lite jättegamla bilder och lite mindre gamla från datan innan jag lägger mig eftersom det är skola imorgon, skjut mig!

Luciabilderna från Snygga
Ringde 112
Viva Espania
'
Wieners!
Prick?
Ekebo 1st time
Fjoortisar!
Bastubad?
Lucia

Erkältet

Att vara förkyld och träna går inte bra ihop och det gör heller inte jag och vända tillbaka dygnet heller och båda har jag upplevt idag!
Men nu så kommer iallafall några vänner hit och då ska jag tvinga (antagligen alla förutom Emma) att kolla på skräckfilm med mig. Antingen sleepy Hollow Eller Dead Silence. Awesoma filmer som starkt rekomenderas.
(Fotade lite idag i stallet)

mörbultad

Ont efter att ha ramlat i trappan (hur kan jag dansa när jag är så klumpig) och trött efter en sömnlös natt och en dag på väla så ska jag lägga mig och fortsätta på mitt Disneymarathon. (Praise Disney)

Gladiatorerna

Har nyss kollat på Gladiatorerna, barndomsminnen.

Förra omgångens gladiatorer.
Nya.

2012

År 2012 är officiellt mitt sämsta ekonomiska år, ska spara ihop pengar till 2 resor men fan vad det kommer att bli värt det!

Nyårslöften

1) Hålla mat-tränings journal.
2) Sluta äta chips.
3) Jogga minst 3 dagar/veckan.
Så enkelt var det!

Väla

Var på väla idag med babesen och shoppade lite, har egentligen inga pengar eftersom jag är skyldig både mamma och Rebecca pengar. Köpte dock bara 2 bh:ar men det behövdes!
Sen ikväll så var jag hemma hos Emma med de andra som ska boka resa imorgon, snacka om att suga att jag inte får bäställa ännu, fattar inte att man kan vara så oförstående som min mamma är!
Jaja, får väll ligga hemma och ruttna!

Nyårsbilder

Snott lite bilder från nyår!

Girlpower!

Sitter och lyssnar på min Girlpower lista på Spotify, finns inget bättre! Eller jo... Men jaja, har kommit hem ifrån johanna nu och sett filmer och foton från igår, jag säger bara, vad hände? haha. Sen har Casandra också vackra foton på oss men de har jag inte sett. Slänger upp några nät jag fått dem ;)

Stolt dotter!

Maria Montazami aka. min pappa badar på nyår och blir intervjuad av HD Play.
http://hd.se/24hd/?clip=1031437#category=273&date=2012-01&clip=1031437&startTime=0m0s

Löki´n

Sitter och kollar på Reprisen på Victoria´s (keeping my eyes on the price). Senare ikväll så ska jag till Johanna där vi ska dricka tee! Ohyeah!

Gott nytt år


RSS 2.0