Hemma och lever

Tröttsam dag igår minst sagt. VAknade vid sjutiden och sen vid halv 12 så begav vi oss hemåt mot Klippan med några småstop på vägen. Sen när jag kom hem vid 2 så packade jag upp snabbt och vid halv 3 så var jag påväg till Emma. (Y) Efter vi varit där så begav vi oss till hbg-fastivalen men dock så var jag inte så sugen på det så vid 12-12.30 var jag hemma. Det bästa på hela kvällen var lätt att träffa kompisar som jag inte sett sen jag kom till Gbg!
.
Annars idag så har jag faktiskt övningskört, 4e gågnen tror jag. Gick iallafall skitbra, jag backade runt svängar som ett proffs ;) (Dock så fick jag ett moterstop men det var tillåtet). Sen startade jag också i backe vilken gick skitbra så jag är riktigt på G nu!

Internetskit!

Hade skrivit ett underbart inlägg men såklart så slutar internet att fungera!
.
Iallafall så ska jag hem nu vilket ska bli delvis skönt eftersom jag saknar mina vänner men samtidigt så har jag blivit förälskad i Göteborg så jag kommer att sakna staden så mycket! Men sen i eftermiddag så ska jag till Helsingborgfestivalen, får se om jag hinner att vara hemma i mer än en timme ;)
.
En varning till alla skåningar: Är vädret skit så kommer jag också att vara det för vädret här är sjukt fint och himlen är 100% blå!
.
Ska också göra ett inlägg och visa vad jag köpt här i Göteborg, har ju varit på Nordstan två gånger men hittade otroligt lite kläder men jaja. Jag får väll sticka till Hbg och handla!

Tomorrow!

Åker hem imorgon, jeej! Firade idag med grillning vid sjön och bad, Asnais!

top 2

Tänkte bara nämna 2 saker som jag tycker är "konstiga".

1) Pippi tröjorna.

2) Vita "vanliga" converse.

Jag håller med om att detta är jättesnyggt men hur kul är det när 25% av befolkningen går omkring med det? ;)
(Dock så kan jag erkänna att jag är likadan och att jag kan köpa något bara för "alla andra" har det.)

Buissy day!

Sjukt sliten idag! Först var jag ute och gick i det varma vädret! (gillas) Sen lagade jag mat (sjukt god spenatsoppa) sen duschade jag (och gjorde vid mig) och sen stack jag och fotades (jobbigt att sitta och stå stilla). Sen kom vi hem åt och sen stack vi till en sjö och badade (inte jag , svinkallt) och sen körde vi en runda i stan, kom hem och åt och nu är jag i sängen och dör(Y) JAG ÄLSKAR GÖTEBORG! Någon som bor här som vill flytta ihop;) haha!
När Kira stannade och blåste bubblor.
Studion

Fothwo?

Ska åka om någon minut och fotas och (om jag har tur) fota Joanna. Det är på den gatan,
Avenyn eller vad den heter(a). Sen ikväll så ska vi kanske bada i sjön som ligger någon kilometer härifrån.
Ego(Y)

HotHotHot!

Sjukligt nais väder här i Gbg! Var ute och gick innan och svettades nästan så varmt det var! I love it!
(Jag vet inte/pallar inte ta reda på hur man vänder bilder på macbooken! )

Leggings

Min kusins mamma rensade lite i sin garderob idag och hittade två par leggings. Eftersom hon tycker att hon har feta ben (bullshit) så fick jag dem och jag tror att de kommer att bli sjukt snygga att ha till hösten!
Men nu så ska jag se film (The cider house rules) och sen ska jag gå och lägga mig! Ska fotas imorgon så jag måste vara utvilad och snygg! HAHA, Like that would ever happend ;)
Natti natti Görls and Böjs!

Träningstorka..

Har just nu träningstorka, inte okej, haha. Jag orkar bara inte att sticka ut och springa vilse;) Fast man får faktiskt självförtroende i lokalsinnet när man åker fram och tillbaka överallt, jag menar jag tog ju mig hit ;)
Men  nu är det iallafall snart slut på torkan för på fredag/lördag åker jag ju hem och då ska jag träna! Har gått upp 1kg sen förra måndagen (tack gode gud att jag inte äter chips, godis och kakor ;)
Senare i veckan så ska jag med Joanna och så ska hon fota mig i en studio, hon har redan fotat mig utomhus en gång och det är inte så farligt som man tror eftersom jag slipper att se bilderna;)

R.I.P Amy Winehouse!

Har ju glömt att skriva om Amy Winehouses död. Hon dog ju i Lördags 23/6, men det är ganska konstigt att jag och min morbror pratade om henne innan detta kom ut samma dag :-o Hon hade sjukt cool röst och tycker verkligen att världen har förlorat en one of a kind sångerska.

Fredagsfesten

Var på 17-års fest hos Jennifer i söndags och det blev en lyckad en. Trots att jag åkt bil i flera timmar och kollat på när pappa hoppade fallskärm så hann jag vara hemma i någon timme innan festen, jag kan inte direkt säga att det var skönt att vara hemma men att sova i min awesoma säng var det inget fel på ;)
Men iallafall så måste jag tacka Jennifer mfl. för kvällen, jag behövde en riktig chillkväll och det fick jag.

The Big Jump!

Min pappa och Stuart hoppade fallskärm idag, ett minne för livet! Det såg så awesome ut och jag ska absolut göra det någon gång!

Oslo

Gud vad hemskt med bomben och skottlossningen i Oslo.
R.I.P

The red lion

Har varit vid Majorna, Linnéstaden och Skansberget idag. Hörde att det regnade i klippan en massa;) Vi hade det ganska varmt här iallafall, gick i skjorts och linne nu på kvällen  och innan vi stack hem så gick vi till "The red lion" och tog en cider.
Men nu så ska jag bara kolla en film som jag förhoppningsvis inte ska kolla på tills klockan två inatt, men juste, DET ÄR HELG!
Imorgon så ska jag först bege mig tillsammans med Josef och Kira till Halland där pappa, Victor och Stuart ska hoppa fallskärm, kommer allt att bli en syn. Sen ska jag med dem hem och stanna i klippan över natten på fest hos antingen Robin eller Jennifer och sen vid 2på söndag så blir det av till Gbg igen.!

Under ombyggnad!

Nu har jag bestämt mig att göra om på min blogg. Dock så har jag inte ps på min MacBook så jag börjar med textändringar och bakgrundsändringar.
Så nu i några dagar kan bloggen se ut som skit.

Rekommendationer

Jag har sett två filmer på senaste tiden som jag tyckte var skitbra!
Den första var G.I Jane, sjukt bra "krigsfilm" om flottan i USA. Många bra skådespelare är med i dem men Demi Moore har ju huvudrollen.
Den andra är The black baloon som handlar om en kille som har en autistisk bror. Skådespelerskan (till höger) heter Gemma Ward och hon är bl.a med i den senaste Pirates (sjöjungfrun)

Dagens teckningar

HAHA, bara att mobba på men jag tycker att jag har talang!

poop

Över skogar, berg och slätter
hör man ljud från toaletter.
-
Bajsa nästan alla gör,
det kan dom inte så för.
-
Kungar och bovar i arrester,
gör sig av med sina rester.
-
Även fina tant Lotte,
gör sig av med en och en annan kotte.
-
Korna bajsar från sin födsel, detta kallar vi för gödsel,
som på växterna vi strö, käkas upp av ett litet frö,
blir en blomma blå och vit
......
livet självt behöver skit

Liwhsewhbrgh

trött..?
Var iallafall på liseberg idag med mig kusin. Jag lyckades komma dit med alla tåg och bussar. (I was born as a citygirl) stolt*. Dock så kunde jag bara åka "småbarnskaruseller" och det läskigaste jag åkte var nog pariserhjulet men det var mysigt. När man tänker efter så är det inte så stort som man tänkte när man var liten.
Nu ska jag nog gå ut en runda och gå bara för att varva ner, jag är så sjukt trött!

slottsskogen

Dagens 4.
*Var nyss vid/på slottskogen som typ är en park/skog/djurpark, tror jag, haha:-P
*Ska nog till Liseberg imorgon om det blir fint väder men problemet är är att vi ska byta "färdmedel" 3 gånger (hur ska detta sluta?) Det ska iallafall bli kul fastän ja inte kan åka den nya karusellen :'(
*Fick nyss reda på att jag kanske ska flytta upp i min brors rum eftersom han flyttade hemifrån idag. (Hans rum is biig!)
*Men här är iallafall mina vackra (host*) teckningar från idag!
(Jag tyckte iaf att de var roliga!)

beading

Vaknade nyss från en middagstupplur, så himla skönt! Haha.
Vaknade åtta idag men halvsov sen till nio (sovmorgon) kan jobbet bli bättre?
Sen har jag bara gjort asnajsa armband, lagat mat och gungat typ. Men om någon timme nu så ska vi ta bilen till stan och hitta på något kul (hoppas på shopping) Men nu ska jag se om Kira vaknat för vi skulle ju rita också! Haha.
Ha det Deijligt!

den är på väg!

Jadå sommaren är på väg! Badade faktiskt idag i någon sjö, helt okej! dock så ville jag hellre sola så jag lade mig ett tag på stranden:D Annars har dagen varit helt chill, tränade faktiskt idag också, det är ett litet gym men det funkar!

oh say can you see?

Trivs i Göteborg gör jag ja;) Saknar bara kompisarna hemma men jag får väll se till att skaffa några kompisar på gymmet här (kan inte säga att det finns något fel på de som gymmar). Vi bor visst vid en sjö där man kan bada också så det vill jag iaf göra någon dag, sen kan man också jogga runt den så ännu en anledning till att jag måste skaffa träningskläder!
Men nu så ska jag fb-a och spela på datan eftersom jag är ledig nu! Kysshej!

Scones

Sitter i Joannas och Josefs säng och väntar på att sconesen ska bli klara. Vi ska sen ut och fika med scones och the.
Innan så var jag iallafall ute och gick så kom två danskar (att de var snygga och satt i en sjukt snygg ww cab behöver jag inte  nämna) och frågade om vägen, jag ser redan ut att passa in häl ibland alla Glenn! Dock så kunde jag ju inte visa vägen eftersom jag inte hade en aning om vart jag var ;) 

Båstad!

Skit i att jag snor internet, jag klarar mig ett litet tag till...
Har iaf snott dessa bilderna från www.novemberemma.blogg.se . Det är bilder från Båstad i Fredags.
Från ett cafè där vi käkade.
Haha, löök, men utanför ica
Elins skor luktade skit så hon kastade dem... ni kan tänka er lukten ;)

Dag 1

Har varit i Gbg nu i cirka 9(?) timmar och jag älskar redan staden mer än jag gjorde innan! Vi var ute och gick i någon timme innan och min morbror skulle förklara vilka bussar och spårvagnar som jag skulle använda (tåg 1+3 och buss 17) men eftersom jag knappt kan ta ett tåg till hbg själv utan att hamna i stockholm så är det ett under att han låter mig passa min kussin! Som tur är så finns här ett gratis träningsställe (dock så vet jag inte hur det ser ut ännu) men eftersom jag inte tog med mig träningskläder så får jag väll sticka och shoppa lite, en bra anledning till lite shopping ;)
Men imorgon så ska jag och min kusin ut på vår första runda ensamma och det blir till parken, hoppas jag träffar någon som vill umgås med mig på eftermiddagarna och kvällarna här (lär antagligen inte hitta någon på lekplatsen men man kan önska?).
Nu ska jag iallafall sova så jag inte väcker Kira (kusinen) och dessutom så har jag gått in på någon okänds persons nät så jag hoppas att det inte är hackers eller något. (haha) ;)
Pussochgodnatt!

Tidigt firande...

Har nyss varit uppe och sjungit "Jag må han leva" till min bror  som fyller 19år idag. Det känns faktiskt lite konstigt att ens äldsta syskon är 21år, det är antagligen bara så det är, alla vuxna som säger "nej men så stor du har blivit", haha :-P
Men om några timmar så ska jag åka till Göteborg och jobba. Jag ska passa min kusin i två veckor och jag både hoppas och tror att det kommer att vara skitkul! Bara det inte regnar hela dagarna ;) Så sakna mig inte för mycket här hemma men jag tar med MacBooken och håller er uppdaterade.

Hemma,,

Kom hem inatt från båstad, trött och genomblöt!Det regnade ju inte lite när vi skulle till bilen ;) Men det var jättetrevligt fastän jag inte stannade tills på söndag som det var tänkt! Men idag ska jag vila mig och sen imorgon så blir det av till Göteborg i 2 veckor för att passa min kussin (och shoppa på fritiden;)

Båstad!

Ska börja packa nu för jag ska ju till Båstad imorgon vid 11! Jag har ingen aning om vad jag ska packa men bikini oavsett väder är ett måste! Ska bo i Johannas stuga tillsammans med vilka har jag ingen aning om längre men det låter kul iallafall!

grått?

Jag måste bara säga att jag ogillar Sveriges väder till 100%. Varför måste det regna och blåsa?!? En gång i veckan MAX är okej men inte mer, speciellt på sommaren -.- Idag så har jag iallafall städat alla kakelgolv i huset och storstädat hela mitt rum fast jag är inte riktigt klar, darnet! Sen när jag städat så stack pappa och jag till Eslöv för att kolla pool, när man ser dem på land så ser en 6x3 pool ut att vara typ 10m lång, de är gigantiska! Dock så hittade vi ingen som vi skulle köpa eftersom de kostade ca. 150 000kr och då är de bara för poolen och då ska man bygga däck och hyra maskiner och sånnt också så det sket sig!
En sak har jag iallafall lärt mig i livet, och det är att inte se fram emot saker försen det händer.

Aouch *

Idag gick jag upp vid 20 över 7 jobbigt! :-D Men det var för ett kul ändamål! Jag följde med Rebecca till stallet där jag först hjälpte henne att fixa saker och sen så fick jag faktiskt rida! Det är lite läskigt att rida på så dyrbara hästar eftersom denna antagligen också är såld. Dessutom så har jag bränt upp 2 fingrar och lite på min handflata när en häst strang iväg, Aj måste jag säga. Vet inte om jag vågar duscha nu för det kommer nog att göra ont men så svettig som jag är nu efter träningen så måste jag mog det! ;)
(har inte fotat bilden)

Igår....

Kunde inte/Pallade inte blogga igår(a) Iallafall så (surprise) tränade jag 2 pass, Body balance och Body max, hard work work! Direkt efter det så stack jag hem till Emma gick vi ut en runda och mötte maja och Matilda på preem och satte mig och snacka med dem ett tag. Sen på vägen hem så pallade Emma och jag körsbär i deras grannars trängård och i Emmas, Gotte!

Natthumor!

En au-pair satt och åt frukost med sin familj när plötsligt ett av barnen rapar högt och ljudligt. En genant tystnad lade sig. Hon försöker ändra på stämningen genom att säga: "Oh, It doesn't matter. In Sweden we rape all the time."
-------
Två vänner satt och drack glögg på skansens julmarknad. Två japanska turister undrade vad de drack och fick svaret: "It's warm red wine with russians in it."
-----
Konversation mellan pilot (okänd nationalitet) och flygledare.
Pilot: "What are those yellow fields below us?"
Flygledaren: "It's probably rapefields."
Pilot:" Oh, you have fields for that in Sweden?"

GODNATT!

Hade faktiskt tänkt att sova nu eftersom om ca. 2.5h så har jag dygnat och har inga planer på det!
Annars så måste jag säga tackl för ikvääll till iprincip alla! Det var mycket trevligt och grattis till the b-day boy!

05.00

Ska vakna som rubriken säger 05.00 inte jobbigt eller så -.- Jaja vad gör man inte för att komma till Falsterbo?;) Ska se Sofia rida finalen (20 av 150 går vidare) och hoppas på en vinst;)
Sen på kvällen så blir det fest och jobb dagen efter, inte sliten man kommer bli;) Men det är så man gillar det!

Falsterbo 2011

Var på Falsterbo horse show igår och kollade på när min Sofia hoppade Armani G. Det vi inte väntade oss var att han skulle hoppa felfritt, jej! Så idag är de iväg igen och jag hoppas att de går vidare till finalen i helgen!

Ljungbyhed

Dansade idag i ljungbyhed som "underhållning" och det kan jag ju säga att det var eftersom jag sög;) Men det var faktiskt sjukt kul! Future idiots spelade också, de är så sjukt bra! Alla älskade dem däe också!  Slänger in en länk till youtube på dem!
backstage;)
Tyska killar som ville fota sig med de snygga dansarna;D ( Sofia och Sara)
haha, jag bjuder på den(a) Jag, Sofia, Sara, Hanna och Cornelia
Haha, beautiful

Triathlon

Fotade ju på triathlon idag, inte det roligaste! 100 grader varmt och mamma säger till en att ta på stövlar och pappa säger åt en att klä sig varmt, så i jeans, stövlar och vinterjacka höll jag på att dö i men jaja, ska inte klaga på värmen;) Annars så måste jag ju gratta min pappa som kom 3a!
tvåan, ettan och trean!

hard workwork

Hej everyhopa allabody!
Ska snart stricka iväg och filma/fota triatlon tävling i regnet, wiie! Men tycker faktiskt att det är ganska kul att kolla på. Har fått låna min morbrors flickväns kamera, en Nikon d80, sjukt snällt av henne!
Sen annars så ska jag iväg och dansa ikväll i ljungbyhed, rymmer ljungbyhed verkligen 850 pers? ;o  Har iallafall packat lite nu eftersom jag inte vet när jag kommer hem från triatlonet..
Fotad i all hast med kameran

Fredagsmys!

Har mest chillat idag eller vad man säger, jag har läst 5 böcker denna sommaren och alla är på 700 sidor eller fler, ändå så har jag inte spenderat mycket tid till att läsa;o jaja!
Men nu ikväll/natt så har jag varit hemma hos Emma och mysit, tänkte kolla film men sen kom vi på att det är "sommar" och att man ska spendera de ute så vi satt i uterummet och sjöng låtar från barndomen, (mest johanna och jag med disney) och snackade skit, underbart!

Sommar'n?!?

Vart tog sommaren vägen?! Det var ju bara en dag sen det var 30+;o Jag blir så besviken!? Varför bry sig om att isar smälter när vi finns här och håller på att få d-vitamin brist. Detta funkar inte, och inte att kylan kommer att avta funkar inte heller!
2 dagar sen!

RSS 2.0