Produkter

Grymt jobbigt träningspass, körde igenom typ hela kroppen för skojs skull. 


Men som sagt, de två sakerna jag beställde i paketet var rippedhardcore tabletter och Nattprotein. 

Hardcoretabletterna har jag testat innan och de är till för de som vill gå ner i fettmassa. De minskar din aptit, ökar förbränning (innehåller cayennepeppar, grönt tee och chili) och har en galen koffeinhalt(293mg en redbull har ca 20-30 tror jag). Jag har haft dessa ett tag och energin du får är sinnessjuk så du orkar lätt 2 h på gymmet.

Det andra jag köpte är ett protein du tar innan du lägger dig och heter Night PRO. Anledningen till att jag köpte detta är då jag ibland kommer hem sent från gymmet och inte pallar laga mat och också eftersom man helst inte ska äta 2-3h innan du lägger dig. Så använder du detta proteinet ska muskler återhämta sig och det finns även ett ämne som gör att du ska sova djupare och somna lättare. Jag har aldrig testat denna innan så får se om någon vecka hur det funkar.




Paket

Sov till halv 11 idag, något fel på mig för jag sover vanligtvis till halv 9-9 men det var ju skönt att få sova ut. När jag sedan vakna så hade jag mysfrukost och blev uppdaterad lite om vad som hänt i Klippan (inte så mycket).

Nu sitter jag i köket och känt som om det är min födelsedag, har fått paket från gymgrossisten med en del kul saker, går igenom de olika produkterna sen för ska köra ett HIT (high intensity training) pass hemma. 


Skaune

Home! Känslan av att vara hemma är helt magisk. Har en uppgift på 2 veckor sen är det fritt för att ha kul! Ska åka in till väla idag och förhoppningsvis få en ny telefon eftersom min är i 1000 bitar.. Fick också en Morriströja igår av mormor i påskpresenten, älskar den!!



Jomensåatte

Heelt galen kväll igår och riktigt grym var den, sprang omkring på hela Visby och slutade med att jag la mig runt 6. 



Förberedelser

Mått sådär halvbra idag men just nu är jag så gryyyymt taggad till ikväll! Var och shoppa också innan så jag fick en ny topp till ikväll från bik bok! 


Hemmagjord pizza så vi inte blir alltför crazy


Nighttime

Har Riktigt myskväll med vänner och en massa chips och annar gott. Körde även två gympass idag, ett morgonpass klockan halv 7 på morgonen med andra instruktörer på gymmet, grymt kul! Sen annars har det bara varit plugg hela dagen. Men imorgon är det dax för fjärde klubb självklart så då blir det feeeest! 
Bilder från förra klubb självklart





I'm back


Guess who's back!!? Vintern är över och förhoppningsvis min blogg öken med! 

Snabb uppdatering om vad som hänt i mitt liv. Fått jobb på form (gym) pluggat en jävla massa och Gymmat ännumer. Juste lite (lite mer än lite) drickande har jag även hunnit med! 



RSS 2.0