Planering för nollning!

Har precis lagat "mat" till ettorna inför nollningen imorgon;) Jag kan ge ett tips till er, det är inte till förtäring ;) haha, kommer att dö när man ser dem imorgon;)
Men nu så sitter Paow och Emma i min soffa så ska vi kolla på sex and the city, awesome!
Blöta efter shoppingen!

hahahahaha!

Austin Powers! Min sorts humor alltså!
Har annars varit ute och gått i någon timme till och från dansen i spöregn, och då menar jag inte LITE utan 1cm droppar så pappa flabbade när jag kom in och jag fick klä av mig i hallen så jag inte skulle blöta ner golvet-.-
Men skrev ju in mig på dansen idag, 9-danser i veckan 10 timmar, underbart! Men får dock se om jag pallar så mycket, jag vill ju dansa på Ann Wilsons dansskola också!

nya väla

Besökte mitt älskade köpcenter väla idag och det var sjukt så annorlunda det var. Man blev lite förvirrad av den nya delen men tillslut så hittade jag utan problem! Innehållet i affärerna var också bra eftersom det blev bl.a skor, byxor, inpackning och tröja. Lovely!

Tha biatches!

mina lovers!

Lonley, i'm just so lonley

Sitter här i min ensamhet utan föräldrar och syskon hemma :( Dock så stack nyss Emma, Johanna och Rebecca efter en kväll med monopol och dansuppvisnings tittande.
----------------------
Text i aftonbladet idag:
--------------------

Tjuven försökte rycka väskan från en 79-årig tant.

Det slutade med hjärnskakning och en bruten arm.

– Det var inte meningen att han skulle hamna på sjukhus, säger rånoffret efteråt.

Händelsen inträffade då Nina Rykman, 79, var ute på en shoppingtur i St Petersburg, rapporterar Austrian Times.

Sprickor i revbenen

Plötsligt råkade hon ut för tjuven Dmitry Ivanov, 32, som slet tag i hennes väska.

Men Nina Rykman höll fast i sin väska. Så hårt att Ivanovs axel slets ur led. Rånaren föll därefter så illa att han bröt armen, fick hjärnskakning och sprickor i revbenen. Nina Rykman tyckte inte att tjuven hade fått nog, utan fortsatte att slå honom med handväskan.

 

Smet till akuten

Till slut lyckades Ivanov komma undan sin angripare och begav sig raka vägen till akuten. Enligt Austrian times plåstrades tjuven om innan personalen ringde polisen.

– Han har bett om ursäkt och jag förlåter honom. Jag tycker faktiskt synd om honom, det var inte meningen att han skulle hamna på sjukhus, säger Nina Rykman till Austrian times.


Now it's time to go

Villintevillintevillinte!
Jag har inget emot ödlor, möss, råttor eller ormar. Jag överlever spindlar, men två saker jag inte klarar av är harkrankar och malar och det är ju klart att jag har det på rummet!

Kemix4

MASSA skola idag! Ni vet det schemat som jag skröt om? Det blev plötsligt lite jobbigt med 5 timmar kemi 1h 10min matte och någon timme fysik på en dag (Y) Så ja, en massa plugg! (Dock bara 4h kemi idag!)
Sen imorgon så har jag bara skola i 2h för jag har massa hålor! 
Men idag så har jag för första gången övningskört "på riktigt" i klippan, har bara kört runt på ett kvarter innan och i ljungbyhed vid flygplatsen så nu har jag varit ute bland de stora bilarna! Man känner sig riktigt liten eftersom ALLA som är äldre än en har körkort (minns när jag tyckte att det var coolt med moped) haha.
Haha, jag bjuder på dem!
Gamla schemat
Nya schemat

Snabbis

Blir en snabbis nu eftersom Sex and the City börjar nu på tvn!
kort lista över dagen:
*Sovmorgon
*Skola (Som sög)
*Hem och käka 2 portioner äppelkaka
*Träning x3 pass
*Hollywoodfruar (Mitt livsbästa serie)
*Sex and the city (Ljög tidigare, den bästa serien evor!)

Söndagssol

Sista havsdoppet idag antar jag eftersom varannan dag känns som höst. Mysigt men svinkallt.
Senare så kom Emma, Johanna och Maria hit och spela Monopol, mys på det!
Sen nu så kollar jag på Billy Madison, B-film med roliga inslag lite då och då!
Har också fixat en ny design till bloggen men den är inte så snygg så får väll göra en ny snart igen!

Manhattan

Tjubres!
Vi hade besök här hemma av folk ifrån New York idag och de var så sjukt häftiga! De var jättesnälla och trevliga och mobbade inte min Engelska! Det jag nästan tyckte var häftigast var hur det var att höra om olika saker som man har sett på tv men inte upplevt i verkligheten, tex. Amerikansk fotboll och Thanksgiving, man tänker ju inte riktigt på att det finns på riktigt och inte bara på Tv. Dessutom att en av dem jobbade från 9 på morgonen till 2-3 på natten 6 dagar i vecka!?!? Tycker att det var grymt synd att de inte stannade längre!
Senare så kom också Pauline så spelade vi lite spel eftersom vi (jag*) har börjat tycka att det är sjukt kul med spel, och sen så stack vi hem till *Johanna och såklart spelade mer spel! Loveley! Sen imorgon så kommer antagligen tjejerna hit och då ska vi........................SPELA SPEL!
(Snacka om att leva kvar i barndomen, eller är vi pensionärer?!)
Haha, Goodnight guyes and peace out!

Gamenight!

Skolan idag var sjukt tråkig! Dagen kändes 8 timmar lång fastän vi bara var där i några få timmar, kul! Nej men jag gillar att man träffar kopmpisarna ofta nu faktiskt!
Efter skolan idag så sov jag, i typ 3 timmar! Sjukt! Men sen stack jag till Pizzerian Chaplin och mötte upp en massa tjejer. Sen drog vi vidare till Tina och hade Monopolkväll, och guess what?!? Jag och Tina Vann! Awesome!
Men nu ska jag sova för imorgon (tror jag) att mammas gamla au pair barn från Manhattan kommer hit med sin flickvän, kul!

Goodnight sweetheart!

Första dagen i skolan varade i cirka en timme så vi fick inte så mycket gjort! Däremot så fick vi våra scheman som faktiskt var bättre än jag trodde! (Dock så vet jag inte om de kommer att ändra det)
Senare när jag slutat så stack jag, Rebecca,Amanda och Matilda hem till Amanda och bakade och spelade spel (Jag förlorade).
Men nu ska jag se klart på en B-film på 6an ;)

1st day of my new life!

Första dagen i skolan idag och vi cyklar väll dit om cirka en kvart, döda mig!
Ser intnågonting positivt med detta just nu men det kommer väll om några år (tionden) haha;)
Jaja, här är tvåans första bild!





From Nelly

OBS!!! Var någonstans finns mittenklänningen? Sen finns inte på Nelly!

Nya butiker på Väla!

Den 25/8 så kommer välas nya vinge att öppnas och det kommer att bli ännu mer utbyggt efter det och här är några av butikerna som kommer dit eller förnyas.

Nya butiker som öppnar 25 augusti

Accessorize, Albrekts Guld, Bik Bok, Bites & Bottle, Blå Tuppen, Bolagret, Boomerang, Chilli Store, Cirku, Coffehouse by George, Curry Republik, Day, Desigual, Esprit, Filippa K, Graffiti, Grekiska Kolgrillsbaren, Gräddbullerian, G-Star, Hemtex, Hugo Boss, Lexington, Lilla Italien, Lyxxa, Mc Donalds, Motivi, MQ, Naked Juice Bar, Nancy's, Panduro, Pistachia, Rydbergs Ur, Scorett, Spirit Stores, Stadium, Sugoi Sushi, Teknikmagasinet, Trampolin, Tre Spett, Wok Kitchen, Zgander.

 

Nästa stora invigning av butiker är den 20 oktober

Den 20 oktober öppnar nya entré 2, som kommer att ligga en liten bit närmare Ikea. Då öppnar exempelvis Mango, S Oliver, Piraia, Akademibokhandeln, Gallerix, Lekia, Synoptik, Telia och Ur&Penn i nya fräscha lokaler.

 

24 november öppnar nya entré 1 och passagen mellan Gamla Torget och Stora Torget

I slutet av november slår nya entré 1 upp portarna i sydöstra hörnet av Väla Centrum. Det blir entré direkt in till Åhléns. Dessutom öppnar Björn Borg, Eton, Gant, Gina Tricot, Peak Performance, Åhléns, Bellbox, Café Schillers och Naturkompaniet. Nu öppnar även galleriagången mellan Gamla Torget (fd Restaurangtorget) och Stora Torget men en rad butiker.

 

Fler öppnar under 2012

Under årets första månader kommer ytterligare butiker att öppna i nya fina lokaler. Det blir bland annat Brothers/Sisters, Cassels, J Lindeberg, Only, Solo, Deichmann, One Off, Game, Life, Ticket, Organza, Make Up Store, Sparbanken Öresund, Cervera, Noa Noa, Accent, Flash och Team Sportia.


Grannar med problem?

Det finns en negativ sak med att bo i mitt nya rum och det är mina grannar!
Först så kommer min granne (som inte ens har sitt hus på samma sida som mitt fönster) och tittar upp i mitt rum när jag står i Bh, ganska chockad blir man när en 12-13årig flicka tittar upp i fönstret?!
Sen om inte det skulle räcka så står en av grannarna och rökar där ute och säger till mig för jag spelar för hög musik?! Klockan var typ 5! Vem stör sig på musik då!?!? Får väll dra ner gardinerna och spela ännu högre musik ;)

Sista dagen i livet.

Sista dagen nu innan skolan, sista dagen på sommarlovet 2011, sista dagen man har fria tankar,
sista dagen.
Haha! Nej så deppiga ska vi inte vara! Det finns ju positiva saker med att skolan börjar, som att dansen börjar!
Men idag så ska vi köra på Rackis fullt ut för att fira eller mer Hylla sista sagen på lovet! Underbart!
skolavslutningen i 9an!

Matlagning på G!

Håller på att laga spenat och fetaostlasange, lovely! Om jag inte blir gift så ska jag åka tillbaka i tiden till den tiden man blev gift dirr om man kunde laga mat! Haha, nej jag är inte så awesome på att laga mat som jag påstår!
(Men det ser iallafall gott ut).
Senare idag så ska jag träna, jippie(!) eller inte, jag pallar inte egentligen efter träningen igår som var sjukt jobbig!
Ännu senare så får jag iallafall belöning för då ska vi hem till Emma och slinga hennes hår och ha, Teekväll! (Haha,, vi får komma på ett nytt namn för det)

Shopping, again?

Ja men då blev det ju väla nu igen! Köpte stövlarna som jag velat ha ett tag men de ska antagligen lämnas tillbaka eftersom de inte var äkta läder! Suck, jag skiter i ifall de är äkta eller ej, jag vill ha skor!
Men resan dit var ju lite underhållande eftersom bussen gick isönder, sjukt kul! Men det slutade iallafall med att Emma och jag var på väla i 20-30 min eftesom jag skulle träna sen.
Så tränade jag Bodypump, core och spinning där jag fick stå längst fram där instruktören står, har gjort det innan men ändå, scarry!
Sen blev det........wait for it.............Teekväll hos Emma, det är lökigt men we love it så vi kör på det imorgon också!
Kyss och godnatt allihopa!

slappedag!

Gick upp vid 20 över 7 imorse för att sticka till en triathlontävling i perstorp och fota, kul, eller!?!? Jo men det fungerade men att gå upp vid den tiden på lovet är inte min högsta dröm precis, dessutom så blir man seg hela dagen och det gillar vi inte!
Senare på dagen så stack iallafall jag, mamma och Rebecca och käkade på Rackis för att "fira" att mamma kom imål med en bra tid!
Resten av dagen så har jag och Rebecca kollat på en massa film bl.a Harry Potter och The Hors whisperer och käkat vaniljglass med Lakritsströssel och sås, gott!

My room!

Har precis flyttat upp möbler från mitt rum och kopplat in högtalare dvd och en massa annat!

Helsingborg with da girls

Åkte till Helsingborg idag med tjejerna men det blev ingen Laserdome, tyvärr! Dock så hade vi kul med 100 timmars fikande på Pistachia, bröllopstittande och franska/italienska/Engelska/tyskatalande med försäljare!
(Ledsen att det är cambilder)
Candy!
Känguru och krokodilburgare! Mums!
Bröllop!

Laserdome..

Hej alla fredagsmysare!

Trots att man är sjukt sugen på fest så blir det ingen! Det var så sjukt länge sen som man gjorde vid sig på riktigt!
Skit samma för nu så ska jag iallafall kolla på Sagan om de två tornen, man kan tycka att de skulle visa ettan först men nejdå! haha, jaja! Nu ska jag se ifall det finns något att äta sen ska jag sätta mig framför brasan i min ensamhet och kolla på filmen! Men får ju iallafall lov att tagga Laserdome imorgon!

Shoppaaa!

Har varit i ängelholm och i helsingborg och letat efter boots idag men såklart så hittar jag inga som jag vill ha som inte kostar 2000;) Men jag hittade iallafall ett torrschampoo och ett par kawasaki, great!
Skor som jag har köpt.....
och skor som jag ska köpa!
Torrschampoo med coconut tropic doft.

Inköp

Lägger upp en dålig bild av inköpen från väla.

Omg!

Hemma från Väla nu men har viktigare saker att dokumentera! Bilden säger allt!

Inlägg!

Snabbgenomgång av 4 dagar!
Måndag+Tisdag: Hade sjuklt kul i Göteborg! Resan började ju inte på bästa möjliga sätt (tack Swebus) men sen flöt det på båda dagarna!
Igår så var jag iallafall hemma hos Johanna på....vänta.....Tekväll! Så lökigt men vi sitter och dricker tee och lyssnar på musik, underbart! Haha.
Idag så ska jag till Väla med Johanna och Emma vilken inte är speciellt behövligt eftersom jag har snott 4 par jeans av min syster;) Men stickade tröjor till hösten är iallafall välbehövligt! Sen så har jag också fixat i mitt nya rum så vi kan börja flytta in möbler nu, skojj!

Packning!

Har nyss kommit hem från en uterumskväll med Emma och Johanna. En uterumskväll består till största delen av te/kaffe, musik (ofta disney) och skitsnack/snack, alltså en sjuklig myskväll!
Men nu så ska jag iallafall packa eftersom jag ska vara på stationen vid 8 imorgon med Emma eftersom vi sticker till Göteborg i 2-3 dagar och ska gå på liseberg, Jippiekajej! Dock så vet jag inte vad jag ska packa eftersom jag alltid packar några 10 plagg för mycket men vi får väll se!

18 grader och bad!?

Ska åka till ljungbyhed och övningsköra snart, ska sätta igång med körningen på riktigt nu så jag får mitt körkort precis när jag fyller år nästa sommar! Sen efter jag kört så ska jag till Ljungbyhedsbadet och simma, det är 18 grader och ingen sol ute! Jaja, får väll hoppa in i bastun;)
Sen imorgon så ska Emma och jag ta tåget till Göteborg och gå på Liseberg i 2 dagar! Happy!

Morgonträning!

Hellå Everybody!
Känns som att i 50% av inläggen jag gör så står det något om träning? ;D haha-
Gick upp halv 9 idag för att cykla till träningen och träna Body Balance och Indoor walking vilket ledde till en j*vlig huvudvärk som jag nu försöker att bli av med genom att vila! Dock så funkar det inte men det är en annan historia! Senare så hoppas jag på att någon vill komma hit och grilla med mig eftersom mamma och pappa ska iväg ett tag och jag tror inte att jag pallar vara ensam, eller det kanske skulle vara skönt? :o jaja, nu ska jag ligga och deppa över mina läppar som är brända, har en blåsa och är svullna (size XXL). haha:D
pussochgodnatt!

Min födelsedag!

Hade en jättekul födelsedag igår!
Blev väckt av mamma och pappa som kom in och sjöng för mig och gav mig presenter. Fick då en resa till Gambia och 2000kr! Sen vid 12 tiden så stack mamma, Rebecca och jag till Väla där jag fick ett par Miss sixty jeans av Rebecca! Efter det så stack jag, pappa, Rebecca och mamma till Harris och käkade Ceasarsallad och till efterätt Créme Brulée, goodie!
Sen på kvällen så stack jag till Helsingborg med några tjejkompisar där vi badade och grillade, underbar dag!
Tina, jag, Ina och Pauline
Torulf?!? Så söt!
Flintasktek går faktiskt att grilla på engångsgrill!
Tina, jag och Rebecca
(Vattnet var faktiskt ganska varmt, dock så var inte regnet och luften det!)

Harry Potter

Kollade nyss på Harry Potter, sjukt bra film fastän jag kollade med 0% kvalité, haha. Nej men shit vad blödig man blivit, jag bölade typ 3 gånger i filmen och den är inte ens sorglig?!? Jaja. Annars så skillde den sig inte så mycket från boken, dock så fanns där skillnader men de var inte så stora!
Ganska sorgligt att det är slut på böckerna och filmerna nu, man har ju lixom växt upp med dem...
Men nu ska vi vara glada för om 38 min så fyller jag år! Happy birthday till mig! (Inte för jag gillar födelsedagar speciellt mycket, man har alltid för höga förväntningar).
Pussochgodnatt och jag älskar er alla!

Oceanen

Hade jättetrevligt hos Pauline igår med tjejerna<3
Stack iallafall till stranden idag med Pauline och stekte men tyvärr så kommer ju brännan att blekna-.-'.
Men nu så ska jag sticka iväg till Lj badet och simma en massa (inget bad) jag har bestämt mig för att lära mig simma "korrekt" fjärilssim. (Y)
Haha, awesome hår!

Bitchen

Hello!
Var på beachen idag med Pauline och Camilla, riiktigt helt okej! Vi var där ifrån 12-4 och skaffade oss brännor (Paow bokstavligen talat bränd). Haha! Sen stack vi hem till Paow och kollade film med Agnes, Ina och Emma och nu sitter Emma och Paow och väntar på att jag ska blogga klart sen ska vi kolla film och sova! Pussochhej!

Vod kanockers!

Hello! I'm kanockers, Vod Kanockers.
.
Man kan bara älska 2 and 1/2 men men Ashton Kutcher den skitsaken ska ju ersätta honom..... Nej men jag gillar Ashton men ingen kan ersätta Charlie Sheen.
.
Annars så har det varit full fart idag, vi har både shoppat och solat. Vi badade i Höganäs tillsammans med Johanssons dock så var det ganska kallt ute! Hoppas det blir bättre väder imorgon när jag ska till havet igen med Paow och hennes kompis.

Photoshop

sitter och lyssnar på Westlife (haha) och photoshopar bilder ifrån idag. Det är riktigt kul faktiskt när man kommer igång men jag är ju inte så bra på det :P

..

1 styck magstarkpass
1,6 mils cykling
simning
1 styck corepass
1 styck indoorwalking pass
1 styck spinningpass
-
-
Slut på dagen.

Emmasjön.

Började dagen med 9.00 träning. Sen cyklade jag och Emma till Lycke och fotade och badade. Nu ska jag iväg till Träningen och träna tre pass till, buissy dag!

RSS 2.0