Roadtrip

Varit på en roadtrip idag! Fick se en hel del öken och även kameler någon meter från vägen!




Barasti

Firat Sofias nya utgång på barasti! Grattis!!



Dampryck..

Med planer på ett lätt gympass så slutade dagen med löpband i mer än en timme. Efter 55min tyckte löpbandet dock att jag skulle ta och cool down så var 30e sekund sänkte den hastigheten och jag höjde. Glömde dock att dricka dessutom så man svimmade ju nästan (ganska varmt i gymmet) jaja!



Take it away ernie!

"It is going to be a bompy ride"
Kollar Harry Potter och struntar i en utgång, i must be sick! Har iallafall besökt chefens jobb och passat Elle och hennes kompis idag, riktiga myskväll med chips, popcorn, kakor, melon osv...
Hur jag känner mig nu...




Lil Jon

Skulle egentligen sett lil Jon idag men eftersom något kom ivägen så blir inte det av:( blir Harry Potter marathon istället:/Shaikh Zayed Road 



Torsdag!

Helg här nu ju så har blivit vackert sminkad och makeupad (fint ord) av Fia och nu försöker jag övertala henne att sticka ut.. Går inte så bra..


Syndat




Yummie!

Pretty woman, maskerad och subway med sofia. Börjar dessutom lära känna hur taxis verkligen funkar! 



Shaikh Zayed Road

Körde på shaikh zayed road för första gången idag. Vi körde hur länge som helst och kom tillslut hem och överlevde! (Körde dock mot ett rödljus) 



Brazilian!

Gjort brazilian wax idag. Aaaaaaoooooocchhh!! Fick iallafall lite tröstkäk hos sofia efter!



Myyys

Massa mys med frukt Wii, dricka och pizza. Skulle lära mig att dricka rött vin dessutom, gick inte så bra!





Swe vs uk

WHO Run the world, girls! Sverige (jag och Karin) vs uk (två killar) vem vann? Vi ofc!



Solning

Solat hos Karin idag tillsammans med sofia 1 och 2! Efter det så vart det gymmet och kan säga att jag har en aning svårt att gå nu! Ikväll så blir det iallafall utgång och ladies Night!





Frukost

Käkat frukost och blivit sminkad hos sofia idag. Tur att man har en vän som är makeupartist som älskar att sminka när man själv älskar att bli sminkad! 


Marinan

Jag bor ju i princip granne med ett mall här i Dubai så stack dit fö att köpa en bok och glass nu ikväll och Gud vad vackert det var! Satte mig och läste medan jag käkade glass, lovely!



Mys

Myser på balkongen med svenska Hollywoodfruar  fastän jag och sofia egentligen skulle träffas men jag har ju galet ont i magen så det får bli imorgon istället!



War horse

Precis sett war horse, antagligen bästa slutet någonsin! 

Imorgon så blir det dock utgång igen men innan dess gym och bad med sofia och sen jobb. Älskar fullspäckade dagar<3

Igår @ Maya




Utgång

Hemma efter en awesome kväll på först en klubb som hette Maya. Riktigt nais med flera gratisdrinkar och gratismat(L) där träffade jag några tjejer som var sjukt trevliga så ska nog ut med dem i helgen! Sen stack vi vidare till en klubb som är stenhård med 21års gräns, kom först inte in men sen kom en smart person på att ta hotellhållet så vi åkte golfbil dit och kom in. Sen kom dock vakten som inte släppte in mig och skällde på mig men som tur är lät han mig stanna!


Juste, var sedan på en båt och kolla där Henke och sofia jobbar, den var ju inte galen och kosta BARA 70miljoner svenska..





Utgång

Eller ja mer träffa en massa tjejer härifrån!


Shopping

Börjar bli lite mycket shopping här nere känner jag! Eller....näää. Köpte inte så mycket idag men köpte 2 par assnygga skor! 
Käkade dessutom på cheesecake factory (samma kedja som i big Bang theory) så gott kan jag bara säga!






ÅNGEST!

Fick så sjukt mycket ångest nu att jag inte har bloggat i sommar. Det positiva med denna "pausen" = INGET! Riktigt lack, inga bilder på Magaluf, inga båstad och inga vid poolen hemma nästan. Visst att jag jobbade sjukt mycket i sommras (6-7 dagar i veckan ibland) men detta är inte okej! (Behövde dampa av mig rejält)

Ski Dubai

 
 
Imorgon blir det mall of the emirates där vi ska till ski Dubai, luncha och bio, FUN! 
 
 
 
 

Lugn kväll

Får bli en lugn kväll eftersom jag kom hem sent igår och gick upp tidigt idag. Skulle kanske ut ikväll eftersom fredag och lördag är helg här men det blev bok och filmmys ikväll istället. På söndag ska dock några svenska tjejer träffas och ta ett (två, tre?) glas vin.

Firat

Firat Henke idag som fyller år på fredag (han har 25års kris därav tårtan). Riktigt mysig kväll och är så glad att jag har träffat tre så sköna vänner!





Köpcentrum


Home

Färdigshoppat på världens största mall. Jo ganska stort med ett av världens största akvarium i sig också, och världens största victorias secret affär och världens högsta byggnad ligger bredvid och ett av världens häftigaste fontänspel. Inget kan bara vara lagom här!


To the mall

 

Wiikväll del 2

 

Lugn dag

Började dagen med att chilla vid poolen med Sofia och sen efter det så hämtade jag mitt au pairbarn elle och så stack vi till hennes gymnastik. (Som ligger i ett köpcentrum precis som allt annat). Sen nu på kvällen har det bara varit mys med film och mat.


Vinkväll

:* Wii och vinkväll. Tur att vi är bra förlorare...


Sandstorm

Ligger helt oskyldigt vid poolen och helt plötsligt blev det sandstorm, eller det är storm i öknen och sanden kommer in hit. Man märkte dock inte det mer än att det var dimmigt.


Nygymmad

Gymmat klart nu så nu blir det sallad och läsning. Har fått lite färg idag!


Färdigchillat

Badat i poolen + i havet idag för första gången. Kan säga att det är ca 30-35 grader i vattnet så det känns tom. Varmare än i luften. (Fastän här är runt 40 grader). Nu är det dock dax att gymma lite, det sägs ju att när man flyttar hit går upp i genomsnitt 7kg första året^^


Irland vs. Sverige

Irland vs. Sverige. 2-1 till sverige. Är på Irländsk pub = Arga (dock trevliga) irländare! Mcgettigans
(STELLA<3)
 

Körning i Dubai..

Kört för första gången i Dubai idag (automatare dessutom), kan bara säga att det är tur att bilen är gigantigsk så jag kan meja ner om någon galning skulle komma. Jag menar, ska man lära sig att köra på 8-filig väg så vill man inte gärna ha min kära skoda som jag har i Sverige,

Utgång i Dubai

Riktigt fint att sticka ut i Dubai och man kan ju säga att det är olika klass på klubbarna här och i Sverige.
Först stack vi till Marina Yachtclub som bara ligger 100m från min lägenhet. Stannade dock inte alltför länge eftersom (vad det kändes som) hela Dubai var där. Sen stack vi till Toro Toro, sjukt bra latinhousemusik men det bästa av allt var när vi skulle gå upp för trapporna till klubben så startades Sex and the city introt = Magi. 
Efter det så skulle vi in på en annan klubb och eftersom jag var väldigt blond och sa en ganska dum sak så kom vi inte in (jag är 19 och det är 21 års gräns på dricka och klubbar här). Så vi stack vidare till en närliggande klubb där vi avsluttade kvällen. Riktigt bra första utgång i Dubai så jag måste tacka Sofia och Henrik som jag var ute med! 
 
Gick btw vilse på sista hotellet där ute så de fick köra oss med golfbil runt hotellområdet till klubben. 
 
 
 
 

Rundtur

Haft en rundtur på hotellet idag, visade sig att vi både hade jacuzzi, ångbastu, liten bio(?!?), pool och gym med utsikt över marinan (på gym och pool), underbart!


High


Köpcentrum

Sticker till ett mall för att bl.a. käka och kan ju säga att vi hade utsikt


I'm in Dubai

Efter en resa där bl.a. En person 10min efter vi lyft fick hjärtstopp (mår bra nu) så har jag kommit fram. Älskar Dubai is all I can say! (Btw älskar flygbolaget som hade tv spel och egen tv vid var säte där man fick se vilken film man ville, kan vänja mig vid detta


Frukost


Just My luck!

Dagen började med att det var strejk på Kastrup. Sedan blev det klabb med biljett= vi övernattar i Köpenhamn och går på tivoli. I don't mind!


Träff

Träffade familjen jag ska bo med i Dubai och kan bara säga att detta bra känns bättre och bättre!


Sägahejdåmiddag

Hade avslutningsträff för mig och en kollega på jobb och Gud vad man insåg att man kommer att sakna Harrysfamiljen! Fick dessutom finaste filten också!


Kräftskiva

Hade kräftskiva igår som ett sista farväl till mig och Emma. Så mysigt, senare på kvällen var det utgång på tivoli!


RSS 2.0