Godnatt!

Sjukt trött men hade en trevlig kväll. Nästa gång får det bli riktig fest altså! Men nu så måste jag sova, men jag slänger in bilder ändå! Måste ju säga att man inte blir snygg på foto ;)

Ny Mobil!

Tappade ju min gamla mobil så den gick isönder så har fått en ny nu! Gillar denna mer fast den är nästan exakt likadan, udda kan man ju vara (y) Nu så kommer iallafall lite folk över, ska väll bli lite trevligt :)

Engelska

Sitter och håller på att skriva Engelskan som skulle lämnats in för två veckor sen (opps) men det är ju för jag är så glömsk ;) Men slutade faktiskt 20 i 1 idag?!?!?! Hur gick detta till ?! Looove! Hemskaste är att jag har nationella imorgon i Tyska, vem var det som kom på att man inte får ha lexikon i det? Jaja, skitsamma! Finns viktigare saker än det ;)
Ikväll så är det ju dans!
Kyss alla puddingar!

Trääning!

Har tränat en massa idag :) Först så åkte jag inlines till träningen, sen tränade jag, och efter passet så gymade jag lite. Sen tig jag inlinsen till dansen och sen hem efter. Hard Work Work!
Förövrigt så har jag antagligen fått sommarjobb på någon som jag inte minns vad det hette^^ Det är typ ett dagis, hoppas jag inte är på dåligt humör för jag vill ju inte slå ungarna ;) Nej men det kommer nog att bli kul, dessutom så tjänar vi 12 000 på det så det kommer nog att bli liiiiiite shopping ;)
Men nu ska jag duscha och sen blir det Grey`s Anatomi och of the map Blandat med historieläxan -.- !
PussPuss!
Slänger in en bild från NKn igår^^

Trött?

Har faktiskt varit hyfsat duktig idag! Började då med skolan, fick tillbaka ett Svenskaprov, är inte alls nöjd fast jag fick Vg, jag vet att det är skitbra men när man hade Mvg, i Sv och Eng innan så vill man inte sänka sig^^ Jag får leva med det iaf ;) Sen när jag kom hem så läste jag ut min bok som vi ska ha till Svenskan och jag pluggade lite fysik (yawn) men nu får jag väll visa att jag kan något för Säfsten.
Sen så stack jag och bror ut och åkte inlines, jag till dansen sen fick han sticka hem själv ;) Så dansade jag i 2.5h :) mysig dag.!
Juste! Sen måste jag bara dampa! Jag vet itne var jag ska fira Valborg, får ju inte i Hässleholm för mamma, why!??! Ska övertala henne men annars så blir det att fira hos Amanda vilket inte är sämre :)

Gay

Idag så har min dag bestått av att sola, läsa och kolla på musikalfilmer. Jag må vara till hälften mann men den halvan är gay;) Nu ska jag göra vid mig så jag kan sova, skola imorgon ju :(!

Sängen(a

Paow och Wadde ligger just nu i sängen. Paow snarkar och Wadde väcker henne, så mysigt! Idag har jag iallafall blivit lite brun och så. Har varit ute och gått med syster, släkt har hälsat på, hart gäster, varit hos Johanna, gått på en lökig "fest" och nu är vi här. Ville egentligen på fest men eftersom alla inte ville det så blev det inte av :( Är iallafall röd i huvudet som en tomat, inte nais, var inte bränd i huvudet försen på kvällen?!? Jaja, knarkar after sun lotion.
Nu ska vi (Warda och Paow) nog sova så får väll slänga mig i soffan (kan inte sova brevid snarkande folk)
pussgodnatt!
Färgade också Paows hår:D

Bilder

Bilder från igår.
Udda folk?

:'(

Blivit av med allt hår! Klippte 7-10cm, inte okej! Men nu har jag iallafall inte slitet hår så det är väll bara att vänja sig vid det ;) Slänger in en bild imorgon eller ikväll för jag ska iväg om 10min så hinner inte fota. Har blivit lite brun idag också, vill inte vara den blekaste i familjen som jag i princip alltid är^^ Så är det när ens mamma är Ungersk och syskonen har fått ärva hennes hudton! Men nu ska vi som sagt iväg på och bada i utomhuspool!
Bysbye Suckers ;D
Gammal och gullig bild!

Frisören

Klockan är nu 07.45 och om fem minuter så ska jag till frisören. Hoppas hon inte klipper för mycket för mitt hår har finally skaffat sig lite längd! Ska också slinga håret med blonda slingor, vill inte vara blondin egentiligen för jag vill ha mörkbrunt, men eftersom man inte tål någonting (däribland brun hårfärg) så kan jag inte få som jag vill :(
Önska mig lycka till ;)
Där dagen/natten/kvällen skall tillbringas senare.

SingStar

Hej alla bästa!
Som sagt så stack jag till Emma idag och direkt när jag kom så gick vi till parken och sen till Ica. Efter Ica så gick vi hem till Emma igen och sjöng singstar, man har ju skönaste sångrösten! (eller inte) Det finns bara en sak som jag vill säga; Jag bor vid Lila kiosken, Ja! (Insiderskämt) Men förövrigt så var detta en myskvälll, dock så hade jag hellre åkt till B-hof! Jag vill bara träffa nytt folk!
Ego (a
'
Emma knäböjer till mig (Eller torkar upp Lokan som hon spruta över hela köket)
Suddig blid så man inte ser mig ;)
Men nu ska jag lägga mig i sängen! Ska upp vid halv 8 för ska vara hos frisören vid 8 imorgon -.-' Glömmer man att boka tid så får man skylla sig själv! Nu blir jag ännu blondare (som om det skulle behövas)

Sunshine

Har varit hos Sara och Emma hela dagen. Har blandannat varit i Ljungbyhed, gått till mig och sen tillbaka till dem och tränat "agillity". Har också krängt en massa(a
Slänger in två bilder snabbt för nu ska jag iväg till Emma, KYSS!


Home

Hemma nu från Linussons, mysig grillkväll och jag hoppas att det blir fler sånna i sommar <3
Så fin piercing Wilma gjorde på mig! Är en blomma och en stjärna. (Ursäkta kvalitén)

Television

Sitter och kollar på fotboll Barcelona-Realmadrid, Go Barca! Real är bättre men kan inte hjälpas. Men nu är det paus och jag sitter och kollar på America's got talent 2010, det bidrag jag tyckte skulle vinna är Fighting Gravity, så sjukt coolt! Slänger in ett klipp på dem.


Work Work!

Kul att träffa Casandra och snacka lite skit men sen vid 6 så fick vi skiljas åt eftersom jag  skulle träna, först pass sen gym, deijligt!

Parken

Tjo!
Har legat och kollat på musikvideor hela morgonen men nu så ska jag ut till parken och möta bästa Casandra där.
Kyssar!
Jag och Casandra <3

Hatarrubriker.se

Kom typ hem för en timme sen och började hjälpa Rebecca med sitt pass till träningen imorgon, jag ska typ vara "assistent" eller något:p Men det är väll nice :D Men innan det imorgon så ska jag, Casandra och Rebecca leka lite:D Daijligt! Känns som hela lovet är planerat, and I love it!
GODASTE ENERGIDRICKAN EVER! (Tror inte att någon mer än jag gillar den;) )

haircolour?

Precis tränat med syster och kom en kvart sent till passet, pinsamt:$ Så efter passet så stannade vi på gymet ett tag och träna det vi missade.
Men nu har jag duschat och ska hem till Josefin som ska färga håret!
Pusshej!

Springtime!

Hello everybody!
Idag så har jag cyklat mer än 1 mil! Låter inte som så mycket mla vägen dit består typ av en enda backe, kanske en uppförsbacke eller så, och på vägen hem så var det sjukt,! Vinden hade ökat rejält så jag höll på att dö, men det är helt totalt värt det . (btw, var i stallet).
När jag sen kom hem så blev jag hungrig så jag gjorde en fruktsallad, yummie och nu så ska jag ut och sätta mig i solen?
Puss <3
Bilder på saker jag köpte på väla
Skorna, kärlek!
Genomskinlig blus
Matchande hatt och tröja(a
Matchande klänning och hatt (y
bling Glajjor ;)
Och ringen som jag visade igår :)

Grillning!

Efter väla idag så kom jag hem och åt satte mig ett ner, fick ett samtal och stack till parken^^ Jag, Johanna, Rebecca, Elin och Casandra började och senare så kom Matilda och Maria som gick lika snabbt som de kom och sen kom Eric, Anton och Robin också.! Mysig kväll! :)

Väla:D

Tjo!
Handlade lite saker på väla idag men pallar inte fota allt nu, visar istället imorgon :) Däremot så kan jag lägga in lite andra bilder som fotades idag!
Skor jag köpte
Ring jag köpte
Allt för today! Kysshej!

VÄLA!

Tjobaloo!
Nu sticker vi till väla!
Kyss hej!

Quickley

Sjukt stressad nu! Blev bara att jag gick rundan eftersom ajg glömde ta mina tabletter ;o Nu måste jag snabba mig eftersom jag ska inom bilskolan innan jag sticker till väla och så ska jag göra vid mig(Y)
Pusshai

Run forrest run!

Hatar asså att skriva rubriker, kommer aldrig på någon! Nu så ska jag iaf ut och springa så jag kan mäta hur lång min runda är. Vill ha en en-mils runda men om jag pallar springa så långt är en annan sak ;) nu måste jag snabba mig att sticka ut för jag ska till Väla sen med Elin, Emma, Wadde och Paowiie, time to shop?
pusshej!

Friday

Haha, skitbra låt med Future idiots!

Gehen!

Ut och gått med Tildus idag, känns som "old times",  har btw kommit på att jag använder ganska mycket engelska när jag skriver, försöker att inte göra det men jaja. På tal om Engelska så kom min syster hem ifrån London för någon dag sen och då fick jag kläderna på bilden under, så generör syster man har! Fick också två par skor och ett sprite luktande lipsyl men skorna betalade jag för ;)

Dalmatiner?

Har hjälpt till att jugga ved idag, jippi?*. Men nu så ska jag chilla till döds med sparkdräkt och champange tee, asnajs! Ska också se om mamma och Rebecca vill se bio idag, hoppas! Men nu är det söndag och vi taggar för lovet!

*bilder från grillningen/Festen igår

från grillningen/Festen igår

Oh ih oh ah

Blev inte så lugn dag ändå, stack till Familia med kusinen min morbror, mamma och pappa och shoppa lite till Kira, han inte handla något själv men jag har skaffat en ny hudvårdsserie som är grym! Den heter typ Formula 10.0.6 gillas starkt. Men sen så har jag bakat och lagat mat och varit social hela dagen, grymt jobbigt! Nä men det var kul, nu ska jag till Matilda eller hon till mig ?!? Men så ska vi antagligen hitta på nått! Så kyss och hej!
Bild på mig och Matilda

Godmorgon

Godmorgon allihopa!
Trevlig dag igår måste jag säga, i allt så glömde jag att vi har lov! Det gillas! 
Idag är det bara en chill dag. Ska passa min urgulliga kussin Kira från Gbg, vill att det ska komma sol så vi kan gå ut men tror inte att det lär hända.
Puss på er!

hemkommen

Precis kommit hem från Vedby, kändes som en hemmachillsommarfest. Riktigt nais måste jag säga! :) (Bilder kommer)

Grilla!

Ska till kolonierna och grilla nu med lite kompisar, skitnajs! Sen ikväll så blir det kanske fest så kyss på er!
Gammal grillbild från ven i 9an

Australien

Åhhh Guud! Vill så gärna utomlands nu! Det är 100% säkert att jag ska utomlands iår, antingen med familjen och några andra till Gran Canaria eller Turkiet eller så ska jag och mamma till Grekland eller så ska jag själv på Språkresa till England eller Malta. Sen nästa år så! Antingen så ska jag till Australien och bo hos släktingar eller så har jag bestämt att jag och mamma ska till Afrika och hälsa på min systers fadderbarn (men detta vet ingen om). Men har jag tur så!!!



Viva Espania!

Fysik!

Känns som vi alltid har fysikprov att plugga till?!?! MEn nu sitter iaf jag och Wadde och pluggar fysik. Sen om några minuter så ska jag ha kvartsamtal, missade ju det förra veckan (opps(a)) men jaja. Lär ju iallafall inte gå så bra som det brukar men det får man leva med ;) Men här är lite FULEBILDER på mig och Wadde! :D

Lets dance

Bilder från johanna när vi spelade Något Wii spel.






RIP

Rest in peace my friend... Jag hade dig i nästan ett år. Du var alltid där för mig, pratade med mig och sjöng för mig när jag ville det. Du underhöll också mig i tråkiga stunder. Du var en av mina bästa vänner RIP.......

Min Xperia :'(

.

. Fysik. hjälp ? Omg. Dör*

Erdbeer!

Sitter här och skriver om stjärnor, kul?!?! Nej.. Det som är positivt är att jag har cheesecake och JORDGUBBAR, sp gott. Dock känner jag nu när jag ska få bikinibody att cheesecake inte är det bästa för mig(a Men nu ska jag fortsätta att plugga så Köss och haii!

Take it to the candyshop!

Kollade en ScoobyDoo film med johanna och Emma igår. Minns inte vad den hette men sög gjorde den.

Från och med nu så ska jag sluta äta chips! Jag har krängt hele helgen och jag känner att det är dax för att sluta med något nytt. (Har ju inte ätit godis på 3.5 år) Skills!


Sola och bada

Idag har det faktiskt nästan kännts som vår! Gick ut vid halv 10, satte upp vindskyddet och solade. Otroligt nog så fick jag lite färg! Men sen så gick Emma och jag ut och gick i en och en halv timme och sen så stack mamma och jag till Bk och handlade. Jag tror nog att jag är en av de få personer som inte älskar grillat. Men sånt är livet. Nu ska jag iallafall dra till Emma där det blir (förhoppningsvis) skräckfilm, Löööve!


Linjen syns inte så mycket på bildenb men den är där!

Bahnof

Jag kan asså inte bli bra på vimmelbilder, men här är några från b-hof










Lund!

En sjukt reslig dag idag. Skulle till Lund med klassen och skulle gå på LTN (Lunds tekniska högskola) visst var det kul där men resan hem var ju inte lite sjuk. När vi kom till Eslöv så kunde inte tåget gå längre för det la ett träd på järnvägen, så vi väntade i 1,5h på ersättningsbussar sen pallade vi inte mer så vi stack tillbaka till Lund, tog tåget till helsingborg och åkte bil hem därifrån( de andra åkte tåg.) Detta var då en väldigt kort version av detta men det var faktiskt riktigt kul ändå;p


Såpbubbla och Oscar


På LTE en spel/klättervägg



I Lund för 2a gången



En väldigt liten del av människorna i Eslöv som väntade på ersättningsbussar.

BAHNEHOF

Har typ typ typ snott en bild av Paow på oss från stationen innan bahnof. Beautiful!

Emm

SJUKLIGT TRÖTT! Skola+prov sen när jag kom hem så stack jag till min systers jobb (ett stall) och jobbade åt henne. Tog typ 2h och mocka 5 boxar!??! och ja. Men sen när jag kom hem duscha jag sen stack jag och pappa till stationen och hämta upp Warda som ska sova här inatt. och nu sitter jag här med Wadde och "lanar" sen ikväll kommer Paow också. Vi taggar Vattenhallen imorn! Sen ska jag och Wadde och handla eftersom vi är små minikrängen som inte klarar sig utan mat!

plugg, träning, dans, plugg!

Massa att göra idag. Har pluggat nu ett litet tag och nu ska jag byta om till träningskläder, min syster ska hålla sitt första pass idag. Både min bror och min syster är tränare där nu, så det blir lite som en familjeträff ibland;) Sen när jag tränat, så ska jag dansa och sen plugg igen. Vi ska också hämta ut mina jeansskjorts! happy* men nu måste jag byta om, Köss hai!

Plugg!

Sitter kvar i studiehallen idag och pluggar, not funny! Men som tur är så har jag mina babys Emma och Warda här också. Vi kränger lite frukt och är lite ohygieniska om man säger så men det gillaS!

3h powerwalk

Var ure och gick idag med min syster Rebecca idag, i 3 timmar. Gick 20000steg vilket är det dubbla rekomenderande om dagen ;) Så nu känner man sig duktig! Fast jag har sjukt ont i höften, ajsing




Uri Geller

Kollar på Fenomen med Uri Geller, eftersom jag är lite udda så gör jag som han säger och lägger en gaffel på tvn. Efter ett litet tag så ramlar den ner, sjukt! Nä men faktiskt, det är säkert bara ljudet som får den att trilla men det är ändå ganska kul. Sen det att han gjorde ett fingeravtryck på skeden var häftigt föe eftersom den var kall så kan det inte vari friktion heller så det var coolt. Men nu ska jag kolla på Taken.

Food

Det bara klickade!
När min kära bror och jag kollade på tv idag så kom Max-reklamen upp och båda blev sjukt sugna på hamburgare så vi gick och handla lite så vi kunde göra middag. Ett tips: Ha inte bacon-hamburgerdressing i hamburgare (inte så gott) men som tur va så hade vi vanlig också så det blev sjukt gott. Här får ni en Beautiful pic på min bror.

Bilder

innan jag gjort vid mig^^
Klar

Lisseberg!

Jag är sjukt sugen på att åka karuseller! I sommar så har lite släkt som bor i Göteborg sagt att jag får åka dit och bo hos dem på sommarlovet och ta med en eller två kompisar, snacka om snäll släkt! Då kan man ju köpa 2dagars band, det hade varit så nais;)
¨
Bilder  från förra året på Lisseberg!

Godmorgon

Igår var inte så kul som man trodde att det skulle vara:( Bussresan dit var okej, sen början var skitkul (tyckte jag) men nu så blir bahnof bara mer och mer likt ekebo. Visst alla kan ha sina "fjortisperrioder" under en kväll men detta var så mycket värre. Dessutom så kan folk inte sluta tafsa heller, puttar man bort dem så visar det väll att man inte är interesserad? Det var inte det roligaste bahnof men det funka, är det likadant nästa b-hof så tror jag att jag ska pensionera mig från det.
Men kvällen blev iallafall bättre sen när man kom hem med 6tjejer. Vi satte oss och åt knäckebröd och snacka skit om allt på bahnof och sen hittade vi platser så alla skulle ha någon plats att sova på senn slutade det med att Wadde och jag somnade framför brasan, Mysigt!
Sen när jag vaknade i morse vid 8? tiden så sov fortfarande alla, så jag lade mig ner och spelade på mobilen i 3 timmar(Y) Nu har alla stuckit och jag håller på att återställa mitt rum till dess förra skick, går väll sådär ;) Men har inga bilder ännu, men det kommer!

Bahnof

Bahnof idag! Kan bara säga att jag älskar min mamma!

Vi ska iallafall göra vid oss hemma hos mig så folket börjar komma vid halv sju-sju. Vet inte om de också ska sova här, får se om jag pallar ^^ Men nu ska jag duscha och städa (eller iaf bädda) men Köss och hej!



Haha, en beautiful bild!

RSS 2.0