Gute

Var på gute igår. Magisk kväll! Förfest, fest och kort efterfest. Sträckte bröstet, ryggen och armen när jag ramla I en trappa och har också sträckt vaden, galen kväll... Haha





Ståuppgala

Var på ståuppgala Med özz och Måns Möller med jobbet. Det var så grymt kul, så tacksam att jobbet bjöd oss




En och en halv vecka

har en och en halv vecka till skolan slutar. Känns både bra och dåligt eftersom jag kommer att sakna det sociala livet på Gotland men just nu pallar jag helt enkelt inte med skolan. 


Sommarnatt

Var hos en vän på fest igår och det var sååå kul! Vi körde kubb, festa, dansa prata och sjöng från 4 på eftermiddagen till 4 på natten, magi!









Partyhelg

I fredags höll vi i mig & dig som är en klubb för studenter. Det var campus camp event så det var 100-150 framtida studenter som kom och festade med oss. Hade så grymt kul på speciellt förfesten som var på fängelset! 





Dagens pass

Klockan är 07.30 och har kört 360 med instruktörerna.. Kanske blir lite kondis i eftermiddag men musklerna är döda!..



Picknick

haft picknick idag med några från klassen. Spelade också kubb, alltid lika kul att se människors tävlingsinstinkter








Gutekällaren




Utekväll på gurekällaren igår. Grymma lokaler men så synd att det inte var äldre "crowd". 

Goodiebag

Fick min första äkta Goodiebag från modevisningen på Wisbystrand. Har ju fått goodiebags tidigare men inte med såhär kul produkter. 

Fick en tandblekningstandkräm från iWHITE

Tvål och bodylotion från Isabella Löwengrips serie LCC. Ett läppbalsam från Burt's bees som är helt magiskt på läpparna



Fick också rabatt på flygbiljett, ett armband (inte direkt min smak), rabatt i butiker här på visby osv.. 

Galen helg

Har varit en så sjukt galen helg med drama, fest, skratt och allt annat man kan tänka sig. Sett på 2 modevisningar och har också lyssnat på Lars Wallin och sett minimodeshow med hans kläder. Sammanfattningsvis har det varit en grym helg! 








Var på wisby strand och såg mojje Och Erik Segerstedt, så bra!






Right now

Fotas just nu för form



Fest

RnB och hiphop kväll snart. Övertaggad! 




Bästa drinkblandningen

Lunch




Lunch på voda, lovely..

Rydbergs

Var på Rydbergs (såser potatissalladfabrik osv) idag med skolan. Fick gå omkring med fett sexiga kläder men det var ganska intressant ändå måste jag säga!







Cementa slite

Haft studiebesök på cementa för 3e gången idag. Fick se kalkbrottet idag så var ganska häftigt men hade nog hellre sovit...








Home

Är på Gotland nu efter en extremt jobbig resa hem, var så trött att jag smådäckade hela tiden eftersom jag inte kan sova så bra på flyg. Drog dessutom direkt från klubben till flyget så var lite småfull med. Det som ska bli bäst är dock att nästa gång jag åker tillbaka så kommer jag vara laglig! 



Torka

Har stekt i 2 dagar nu på nasimi beach och druckit drinkar. Igårkväll var vi på VIP room och drack skumpa. Idag ska vi till Movida men först är det förfest och shisha! Ha en grym helg alla! 











RSS 2.0