Träning<3

1. Jag älskar känslan när man tränat. 2. Jag måste bli vigare. 3. Jag älskar tröjan jag fick av min bror. 4. Jag sprang till träningen. (careface)



Trääning

Snart är det of to indoor walking. Antagligen om man pallar så blir det att springa dit men det känns lite kallt. (Måste ha något att skylla på). Men det är inte ens speciellt långt dit ens, bara 4-6km. Men är man lat så är man ;)

<--Indoor walking maskin



Måste bara också tipsa om en låt. Det är Pussycat Dolls låt; When I grow up, men Mayday parade är det som har gjort om den.




skoola

Slutade två i skolan idag och sen stack Emma och jag och uträttade lite "ärenden" skulle blandannat hämta en sommarjobbslapp men klart så va de försenade så de hade inte kommit. Men nu ska jag iaf ta lite gröt och kolla på melodifestivalen och sen solsidan med syster. Undrar vem som vinner melodifestivalen för jag tror inte att Sverige kommer att rösta fram någon vettig, jag menar Salem al Fakir skulle LÄTT vunnit över Satellite. Synd att man inte är enbääldig domare.

Bild från studiehallen

Sommar!

Stack till Emma vid fyratiden sen cyklade vi och sola, det va halva priset på att sola vilket vi inte hade något emot. Sen blev det hem till Emma igen där vi pluggade (jag pluggade och hon åt) men vi kollade gamla sommarbilder från hennes blogg, längtar så till man kan börja ha skjorts, klänning och kjol utan strumpbyxor. Dessutom är kläderna i butikerna riiktigt snygga iår.





Chill <3

Vaknade tidigt idag vilket inte är okej eftersom jag gick och la mig vid halv tre-tre igår-.^ Sen dess har jag bara tittar tv och tjockat mig men snart ska jag med Emma till Solariumet och sen ska vi plugga matte (två nationella nästa vecka(y). Slänger in en göllig bild på Emma från igår ;)


Tjejkväll aka. Tjejmiddag

Hemma från Tjejkväll eller vad man vill kalla det för. Finns inga bättre än mina vänner, alla snackar 31 (24/7) och ändå så kan de lyssna på en. Casandra snackar om en melon som hon ska äta imorgon och jag ville spela bingo då. Jag kan väll inte hjälpa att jag tycker att det är trevligt? Här är iallafall lite bilder.




<---Kläderna för kvällen

Skor: Skopunkten
Byxor+Linne: Only








Hälsa




Jag får höra väldigt ofta att jag är "smal" bara för att mina föräldrar är det. Jag kan säga att varken mina morföräldrar eller farföräldrar var speciellt smala och mina föräldrar tränar regelbundet. Jag tränar också ofta och har inte ätit godis på mer än 3år, jag dricker inte heller läsk. Så här har ni några hälsosamma tips som kan göra dig lite nyttigare som jag tycker funkar




1. När ni äter chips, popcorn osv. så använd en liten skål och ha det i. Ät inte ur påsen eller ur en stor skål. Du får gå och hämta i omgångar och man känner att man äter mer när man går och hämtar nytt hela tiden.

2. Om du känner sötsug så ta en frukt. Ett annat tips är att borsta tänderna, det ger dig en sötma som varar ett tag.

3. Om du ska ha en filmkväll med kompisar så föreslå att ni alla ska äta nyttigt.

4. Ät en citron efter varje måltid, det ökar förbränningen.

5. Sov!

6. Ät helst inte 2h innan du ska sova.

7. Vill ni inte ha stora muskler så upprepa samma övning flera gånger med LITE lättare vikter. Om ni springer/går så gör det i längre sträckor, då får man "längre" muskler. Spring intervaller om ni vill ha mer muskler. 

Bara några tips.







Lanbilder





Neerds!








Kvällens/Nattens:
:

Rätta:

Alla vi som hatar ljudet av en pansarvagn. Varför? Då vet man att man kommer dö.


IQ befriade:


Ja jag är lycklig, Ja jag är lycklig, Ja jag är lycklig Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag


Fail:

Sängen gick isönder

Konversationer:

Om man kan spy upp bajs och ifall Grönt teé innehåller koffein.

(Men det finns inget roligare än Udda vänner)




Emma-Lan

Hej en massa skit!

Lan inatt med mina åtta favoritkvinnor! Kul att sängen efter en halvtimme går helt isönder så Emma får sova med sin kära bror idag(Y)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0