Just nu...

Mitt ute i öknen... Varmt... Skönt... Svettigt! 




Ökenövernattning

Ligger just nu hos Micki och ska sova här för tidigt imorgon ska vi till öknen ett stort gäng och övernatta bland alla skorpinjoner... 


Cavalli

Var ute både iförrigår och igår och nåda dagarna var grymt roliga! Igår hade vi bord på cavalli (så mycket champange) där någon gammal kändis spela.. Kommer inte ihåg han one hit men visste iaf vilken det var! Love to Dina johanna and Carol!!








Mer från modevisningen

Hade 2 klänningar på denna och den sista var inte nådig! Så kort att jag visa lite mer än menat..  

Kvällen

Var en galen kväll igår med josefine. Började på barasti med shots, bullfrog och romochcola. Sedan drog vi vidare till downtown till ett ställe jag inte minns namnet på och efter det drog vi och efterfesta på en yacht. 
Kände inte dessa människorna men de var så grymt sköna!





Gårdagen

Galen dag igår med Micki då vi började kvällen hos henne i hennes pappas lilla bar och sluta med väldigt fulla tjejer på mahiki. Somna runt 4-5 igår och vaknade runt 9 fortfarande full och drog på vattenland, why not! 


Video från visningen

Jag kan inte fatta att jag visar denna för jag går så grymt fult! (skyller på att det är ca 10 varvet och jag hade tagit några glas bubbel,) haha! 
Alla andra är dock grymt snygga och jag är så glad att jag träffade alla trevliga tjejer oc modeller! 

RedFest

Har ju inte lagt upp något sen festivalen så här är lite bilder!

13 feb 

*conor maynard 


*tinie tempah (förövrigt helt awesome artist) 



*jessie j (den bästa på hela festivalen) så grym och en ny idol till mig!


  
*och till sist första dagen: Marvin humes som var hög som ett hus med en kass side kick, vi gick innan han var klar!


14/2

*rita ora, så snygg tjej så det går inte att förstå

*naughty boy 

(Har inga foton men en sångerska) 

*john newman, så ofräsch kille men sjunga kan han fan! 




* och lumineers som jag trodde skulle vara kassa eftersom jag bara kan en låt av dem (ho Hey) dock så var dessa den största chocken!

(Efter här spela även mark Ronson och zane lowe)

Så fulla på dessa 3 fotona att Micki fick ta en paus 






Någon känd Manchesterspelare som jag ärligt inte vet vem det är! Haha



Fitness first

Kört en käkadag idag vilket jag ångrar eftersom jag nu fick ett meddelande om ett nytt litet projekt på lördag så nu är det stenhård träning och bra mat till på lördag. Ska också öva med sofia imorgo eftersom jag är så otroligt obekväm inför kameror!

Lejon

Sofia lekte lite med mig 




Visningen

Har inte så många foton från visningen men det fanns fotografer där så skulle få dem senare. 
 
 

HIF reklamfilm

Klar med modevisningen och är sååå glad! Det var en del klänningar som kasade upp så man visade rumpan, en del som Kasa ner så man visa brösten en hatt som flög av men fan vad kul det var! Bilder kommer imorgon för just nu är jag för trött! 
Nästa projekt är föresten att jag ska vara med i en HIF film, inte något stort men ska man stötta så ska man! 



Backstage

Just nu..





Fittings

Hade fittings igårkväll och har nog aldrig varit med om så många tjejer som bytar om i ett rum på så kort tid. (Dessutom var acn sönder så var kanske 26-27 grader i rummet vilket är galet varmt om man ska testa 30 olika outfits. 
Är så roligt dock och har alltid älskat liknande saker (tex dansuppvisningar). Har också fått 2 nya "modellerbjudanden" en är från en lokal som vill öva på att fota och och en som vill klä ut oss helt i guld (guld hår, smink, kläder, hy osv.) vet dock inte om jag riktigt vågar eftersom jag inte känner någon av dem. 
Ikväll blir det dock modevisning, lite nervös att gå runt en pool, ska försöka uppdatera lite under kvällen så ha koll! 
Vem sa att modeller inte får käka och dricka!? 
 
 
 

Från Brians 25årsfest

 
 
Någon vecka sedan nu men vilken trevlig kväll med såå god mat! 

Stranden

Käkat frukost/lunch med josefine och sofia idag och drog efter det till stranden där de gjort det så fint. Ser ut som ett campus nästan!





Sandslott på några meter!^^

Lunch

Käkat lunch idag och har äntligen käkat min getostsallad igen!! Nu sitter jag med Elle och vi har precis målat, jag har talang!!



Maaaat!

Glömt käka idag. Inte så smart när jag powerwalka imorse! Men nu har jag lagat fetaost, spenat och Philadelphia fylld kyckling. Baam! Tror jag åt en bit rå kyckling men får se imorgon om det var inbillning... 


Tommy H

Fixat mina biljetter till redFest idag. Det var det enda jag skulle göra men Tommy och jag klickade idag så det blev en tröja med!


RedfestDXB

Har beställt festivalbiljetter för ett tag sen förrsten med grymma artister! Kommer vara nästa helg och de mest kända artisterna är Rita Ora, Jessie J, Conor Maynard, Tinie Tempah, Marvin Humes, The lumineers, John Newman och Naughty Boy. Ska bli sååååå kul, kommer dock att sakna den riktiga festivalkänslan som man fick från Siesta. 
 
Från siesta! 
 

Hello

Läste precis mitt inlägg från igår och ja jag var lite berusad för det var igår vi firade. 
Måste dock nämna att vi drog till mahiki igår med, en klubb som är väldigt bra på att kolla leg och utan en vän som känner vakterna så kommer jag inte in så jag var lite nervös igår! Dock så ställde jag och mina två tjejkompisar oss längst bak i kön och ägaren kände direkt igen mig så vi fick gå före i kön och komma in, så lycklig tjej! 

Idag blir det dock nyttigt igen! Har inte tränat idag så det blev morötter, gurka och selleri till kvällsmat! Yummie!



Födelsedagsfest

Varit på fest hos Brian igår och sedan blev det mahiki! Nu är det dock daz att sova!



Ensamboende

Kom på idag när jag shoppa att jag nog hade käkat som nyttigast om jag bott ensam!
Vad jag handla idag 



Från råtta till gamling

Var på en salong idag med ganska gott rykte men jag kom in med råttfärgad utväxt och ut med en ombre (ljus utväxt och mörkare nere) kunde iallafall inte bli värre än innan! Haha!




Glüklich

Ikväll var jag på ladies night med 4 grymt sköna tjejer/kvinnor. Det är otroligt att man kan ha så kul med personer som är 10år äldre än en själv! Är lite småtipsy nu men vilket tillfälle är bättre än då när man ska skriva ett kärleksfullt inlägg?! 
 
Så tänkte jag vara lite tacksam idag och sprida lite glädje! 
 
Först av allt så är jag grymt tacksam (och glad) över att hamnat i en av antagligen de bästa värdfamiljerna man kan hamna i. Har en grym "chef" som är väldigt enkel och förstående och ett barn som har en så bra personlighet, lite blyg ibörjan men hon har en personlighet och en attityd som gör henne till ett så underbart barn! 
 
Sen så skulle jag även vilja tacka mina vänner, både de som jag fått i Dubai och de som är i Sverige. Suttit och snackat med kära Emma idag i mer än 2 timmar och ändå känns det som vi inte hunnit ta upp mer än 10% av det som vi behöver få ur oss. Även alla vänner jag träffat här som har accepterat mig trots min ålder, min omogenget och mina små ryck jag kan få. 
 
Till sist mina föräldrar som har uppfostrat mig till att vara nyfiken och stark nog att våga ge mig ut på detta äventyr som jag har hamnat i. Vi kanske inte alltid är sams men det jag nog saknar mest här i Dubai är våra kvällar hemma framför tvn med brasan och chips. Jag älskar mina föräldrar så grymt mycket även fast jag antagligen inte säger det ofta nog till dem!  
 
Så kram och peace and love till er alla! 
 

Skoor!

Nya skor från idag



Souk

Var på souken idag med Micki och turistade! Så sjukt att jag missat "slummen" i Dubai men det gjorde hela Dubai lite mer mänskligt! 








Karama





Kör

Börjat sjunga i kör nu i sjömanskyrkan, riktigt skoj! Käka dessutom våfflor där, så svenskt!




Resa bokad!

Resa hem bokad i 3 veckor! Happy!


Modevisning

Fått förfrågan att delta som modell i en modevisning på ett väldigt fint välgörenhetsevenemang och fastän jag inte tackat ja så ska jag fr.o.m. nu börja (ja det är astråkigt) äta nyttigt i 3 veckor. Får se hur detta kommer gå men håller er uppdaterade! 

RSS 2.0