Plugg?°?

Varmt+plugg är inte nais! Paow Emma och jag sitter här och "pluggar" eller så gör vi inte det;) Jo men vi försöker^^ Sen ska de sticka och jag ska till dansen, i 4 och en halv timme;o Cp NAIS! Dessutom kom Emma med en smart fråga nyss: Varför äta sömntabletter när det finns fysik? Bra fråga!

5 dagar kvar!

Handlade kläder idag till dansuppvisningen, känns lite nervöst eftersom vi inte är klara med alla danserna ännu (hjälp) man vill ju inte vara helt dålig ;o men jaja.
Annars måste jag bara säga Grattis på Morsdag till alla mammor därute men speciellt till min älskade mor, GRATTIS!

Sex and the city

Har kollat klart på Sex and the city säsongerna nu, känns hemskt! De serierna är som gjorda för mig, jag brukar aldrig gråta och så till serier och filmer men Sex and the city är magiskt! Får väll ta och se filmerna med ;)

Scream!

Fyndig rubrik? eller inte;)
Kom hem från perstorp tidigt, blev ju så eftersom Emma och jag inte pallade regnet (klenisar) men när man kom hem så väntade mammas magiska lasange. Till det så blev det sex and the city, inte många avsnitt kvar nu av 6 säsonger;)
(Varför ångrar man ett beslut man gjort som man inte trodde spelade någon roll?)*

Perstorp

Nu blir det snart av till Perstorp där Elin, Amanda, Emma och jag ska kolla på Amandas pojkvän som spelar. Efter få timmars sömn så verkar hög musik inte som en bra idé men jovisst!

Bahnof

kul kväll igår på Bahnof. Var bara utomhus så det var itne öppet där inne, Emma och jag saknade vårt lilla danshörn men man överlevde utan det. Tack allt underbart folk!

Pallar inte

Pallar ingenting nu. Skolan är skit, personer är skit och träning är skit. Pallar för den delen inte att blogga heller. Inte okej!
Annars så har jag som mål att lägga till en skitsak till.... jag ska springa en mara (4.2mil) innan jag fyller 18! Sprang i en halvtimme idag(Y) bara typ 3 timmar till! Yeej!
Men nu ska vi dock vara lite positiva, dansuppvisning om en vecka ju! Gööör gott! Glöm inte att komma och kolla!

Duathlon

Vaknade 9 för att 45min senare sticka på Duathlon. (Springning, cykling) Duktiga pappa kom 3a och Victor och mamma var också duktiga! Själv så stod man och fota och filma i 2.5h, kul ändå :D Men senare så har jag bara pluggat och ska ut och köra med mamma sen FAST än det åskar, regnar och blixtrar! Men det måste sluta åska snart för jag måste spela in Gossip Girl!

Dancing queen!

Kollade på dans i perstorp idag ju, är så stolt över Warda, grymt bra är hon på att dansa! Hade också trevligt efter då vi satt på stationen och disskuterade allt från skor till idioter, vilket liv? Har föresten aldrigt tänkt på hur effektiva tjejer är, att man kan sitta och diskutera 6 stycken på samma gång och ändå fatta allt, är detta en sak som bara tjejer kan göra eller finns det killar som gör det?
Annars så var nästan hemturen bäst! Vi träffade Mannen
med gitarren! Helt amazing, satt och sjöng, filma och fota hela vägen hem, och det var inte bara vi, hela vaagnen sjöng med;)

Världen

Meningen att världen ska gå under idag? Jag vet inte riktigt, 5minuter kvar, känns inte som det kommer hända.
Jobbigt....

Poolia

Skulle egentligen jobbat idag men det blev inte av så... vi stack och kolla på pool istället! Har tänkt att bygge en ett tag men nu har vi iallafall kollat. Glad* Men nu så blir det inte lika kul eftersom jag ska plugga i någon timme. Har dock gjort omelett så jag kan småäta under tiden.
Efter plugget så ska jag åka till Perstorp och kolla dansuppvisning!

Nk

Allmänt träkig dag. Började med nationella sen vanlig skoldag till sista lektionen då vi stack ut i skogen med Wiggen. Ganska mysigt men vi slutade 4-.- Serriöst?!? På en Fredag! Stack sen med Jennifer och handlade glass,
köpte sias Lakrits/Hallon och den smakar som de klubborna på bilden, Gott faktiskt!

Men annars så blir det bara glass, Sex and the city och plugg idag... Yej!

Dans Feber!

Förväntar mig att alla kommer! ;)

Visdom?

Detta är visdomsord från 3or. Finns sånna runt om på skolan och vissa är sjukt roliga!


Sparetime!

Var egentligen meningen att vi skulle börja vid halv 1 idag men en kvart efter jag kom till skolan så visade det sig att vi inte hade historian så... Vi är lediga hela dagen! Synd att de inte sa det tidigar så vi sluppit sticka till skolan. Istället så satt vi i en halvtimme eller så och kollade när 3orna övade vals och foxdrot till deras bal. Sen bjöd jag klart upp Warda och Emma för att visa hur det skulle gå till (eller inte;) Men jaja, nu får jag väll plugga sen ska jag ut och övningsköra, träna och dansa, Hektiskt liv ibland!

John och Edward

Oavsett hur duktiga de Irlänska tvillingarna var i Eurovision så är här ett bevis på att tvillingarna är Entertainers och inte sångare. Dock så älskar jag dem eftersom de är som iprenmannen på knark!

De har kommit!

Idag, två månader efter beställning, har mina jeansskjorts kommit.! Grattis hm? ;) Nej men samtidigt så kom den nya Hm katalogen, och eftersom jag älskar 80% av sakerna så får jag:
1: Fixa sommarjobb
2: Betala av min skuld till mamma
3: Beställa mer kläder
Lycka till med punkt tre men man får väll hoppas.
Annars så vill jag spara pengar för en sak som kanske kommer att ske i November, vill inte skriva vad det är eftersom det inte är säkert men HOPPAS!

Kossan

Säger mer än 1000000 ord ;) Mitt, Paulines och Sandras för-eurovision! Så jävla kul!

Eurovision song contest

Eurovision song contest. Eftersom Emma blev så sur så får jag väll kalla det för det^^ Ikväll så ska jag iallafall kolla på det med Warda och Pauline! Blir också Tacos och sen så sover vi där. yey! Glad är jag att Erik kom vidare, han är ju jätteduktig men texten är ju inte den fyndigaste;)
Annars så har det inte hänt så mycket idag, har övningskört för andra gången idag, 0 motorstop, stolt*. Övade på att backa runt hörn lite, inte så kul!
Har också bakat rabarberpaj idag och eftersom jag åt halva kakan (utan överdrift) så var jag tvungen att sticka ut och springa. Känner att träningen är igång nu, tränat över 10h denna veckan.

Lady Gaga

Kollar på Lady Gaga konsert på tvn. Hon är en av de få popartister som verkligen kan sjunga bra live och samtidigt ge en bra show! Lady Gaga power!

Fredagen den 13e

Kollade nyss film med Emma och vilken film passade mer än Fredagen den 13e? Den är en ganska dålig film men man överlever den;)  Dock så hann vi inte se hela  eftersom 1: Emma vågade inte gå hem sent och 2: Jag har sprungit ca 8km idag och gått 7 kanske så jag ska typ sova nu!
Godnatt! <3

Brum brum

Körde precis bil, är inte den största naturbegåvningen kan man säga:p Skulle starta och backa sammtidigt i backen så fick man typ 3 motorstop(a What ever! Snart så får man akta sig på vägarna för jag är inte den säkraste;) Pusspåer!

Melodifestivalen!

Kollar melodifestivalen nu, är inte helt säker på att Eric går vidare, hans engelska är inte okej^^ Men en av mina favoriter är Finland! Slänger in en länk till den! Tycker inte dock att den är passande för melodifestivalen.
Annars så är Irlands faktiskt kul!

Dänemärk!

Åkte till Dk idag med klassen, var sådär kul, inga roliga saker man skulle göra men klassen är ju kul!


Himmalaya

Hej beautifuls!
Sitter här med två av de snyggaste tjejerna som finns, Warda och Paow, och dricker himmalaya tee, gottis!
Åkte hem till Warda vid 8 och väntade i cirka 25 min på det försenade tåget, inte okej !
Innan dess så var jag på träning och dans, mysig dag!
Fick sluta en och en halvtimme tidigare eftersom Emma och jag var klara med Tyskan, eliiiit!

Blogg

Tjobres!
Precis tränat nu i 4.5h kan säga att jag inte mår så bra^^ Har sjukligt ont i huvudet och var illamående innan, tackar för ipreen.!
Funderar förövrigt på att göra en ny bloggdesign, är lite trött på denna, tar ju bara max 15 min att göra en så det blir nog en ny snart;)
Förövrigt så blir det Danmark med klassen på torsdag, cp-kul när vår lärare berättade om två killar som plev packade på en tidigare resa, ska nog inte bli det eftersom vi har matteprov på fredag! Sen på lördag så blir det Lund med folk! Love!
Puss och ha det bra!



HAPPY!!!

HEJALLIHOPA!
Sjukligt glad nu, tränat precis så sitter här ganska svettig (nais) för Rebecca är i duschen just nu så ska göra smoothie nu till mig och Rebecca så vi boostas ;)
Men det är inte för det som jag är glad utan för mina saker som nyss kom, Matrix Biolage balsam och schampoo och Bare Minerals puder. Tack min älskade mamma!

Baka kaka

Om jag ska baka kaka, då vill du gärna smaka. Först börjar jag med degen, det blir en väldigt seg en. Jag genom köket steppar, och häller ner med peppar. Det kliar i mitt skägg, jag slänger i ett ägg.
Som de flesta fattar så har jag bakat, har sagt nu i en vecka att jag ska göra det och eftersom jag ska träna 2 spinningpass, gymma och åka inlines så får jag käka en massa;)
Kyss och hej!

Familia

Hej allihopa!
Var ju på Familia idag med Pauline och Emma. Blev en snabb runda men tur hade vi. Vi missade bussen som vi skulle ta till klippan och nästa gick inte försen om två timmar typ men som tur är så när vi nästan är klara så träffar vi Emmas pappa och åker med honom hem, LYCKAT! Men handlade lite smått idag, är ju skyldig mor pengar(a)
Handlade detta och något mer

The City

Jobbade igår på en loppis! Lök jag vet men tjänade 400kr så det var nais  :)
Grillade senare med Emma, Anton, Warda, Eric och Robin hemma hos Anton, blev en jättetrevlig kväll/natt och morgon med många fails;)
Nu så har jag nyss solat och ska snart duscha eftersom jag ska till Familia och köpa bikini och skor.
Ha det bäst!

Trött!

Har inte bloggat nu på 2(?) dagar. Pallar verkligen inte livet just nu, det enda jag lever för just nu är träningen och dansen. Skoldagarna är helt sjuka! Kommer att ha 3 nationella denna veckan och hade några förra och kommer fler nästa vecka, och läxor på det, jag menar WTF!!!  Känns som att man bara äter, pluggar, sover och tränar varje dag! Tur att det bara är några veckor kvar till sommarlovet för annars hade jag inte pallat! Dessutom så får man ju leta sommarjobb varje dag eftersom Klippan är så fattigt. Possitivt inlägg dethär kände jag^^
Hoppas det finns mer possitivt folk därute än jag ;)
Sommar! <3

För Emmas skull!

Emma bad mig att lägga ut bilder så hon kan blogga lite ;)

Les Miserables

Har precis kollat på Les Miserables. Jag måste säga att det är så sjukt duktiga sångare/sångerskor med! Dock så hade ljudet lite problem. Själva musikalen var helt okej men eftersom jag jämför med "Josef and the amazing technicolor dreamcoat" som de satte upp för två år sen så nådde den inte den standarden helt , men som sagt, alla var sjukt duktiga!

Plugg?

Warda och jag satt nyss och plugga?!!? lite udda folk!

Men sen så ska jag jag åka och kolla på Skolans musiokal, ska bli skitkul! Hoppas den är lika bra som de andra åren!

Men nu ska jag sova i 10h till eller något, sjukt trött! Pallar inte trycket!



Valborg!

Firade valborg med väldigt trevligt folk, tack så mycket allihopa!

RSS 2.0