Maaaaat

Har fått mitt paket med 1KG?!? Jordnötssmör och ett halvt kilo chiafrön. Började veckan på 63kg så hoppas på att jag inte går ner 3.6kg som förra veckan. Stack också och köpte ett par sjukt varma tofflor på Åhléns. 



Vecka två

Vecka två är här och allt går top notch. Har ett litet problem att jag gick ner hela 3kg förra veckan trots att jag äter mer regelbundet och mer mat än någonsin. Detta betyder att jag måste lägga till mer fett som tex olivolja, fet fisk. 
Annars har jag blivit kär i att laga mat. Jag kan få en idé och bara köra, har ännu inte misslyckats men det kommer väll en äcklig måltid snart. Idag ska jag laga en ny linsgryta på röda Linser och kyckling med rotfrukter, muuuums!

Har också gjort en hemmagjord glass, så enkelt. Mixa Valfria bär, naturell kvarg, ca 1msk honung och en halv dl mjölk. Ställ i frysen, så gott!



Fredag

Ledig!! Denna terminen kommer vi att vara lediga 2 dagar i veckan vilket är så skönt! Sitter just nu med min frukost (eko bananpannkakor, eko grönt te och kvargsmoothie med hemmarostad musli).

Imorse drog jag direkt (efter kaffet) till gymmet och skulle försöka klara mitt mål dvs 1h på trappmaskinen i 10an och en paus på 5 min i 6an, Har nog aldrig haft så sega ben så det var inte det roligaste jag gjort men jag klara det. Handlade iallafall mat och en våg (så jag kan väga mig var morgon) så dagens huvudmål blir att laga matlådor.

Matlåda

Nu är jag klar med min andra matlåda för veckan, mitt största problem jag har är som nämnt maten dvs att jag äter konstant och äter mycket. Så nu har jag massa matlådor och några frysta så jag alltid kommer ha mat. 
 
 

Dag1

Hello!
Nu har dieten börjat och det känns faktiskt helt okej. Var uppe vid halv 9 imorse och tränade rumpa/ben, sen käkade jag en frukost, 1 kopp grönt te och en Smoothie på mango hallon och naturell lättkvarg. Hade en vikt på 66kg (med kläder imorse) typ 4kg mer än jag brukar väga men det blir bara roligare när jag väger mig längre fram om jag har en högre startvikt. (och nej mitt mål är inte att gå ner utan att få en tajt kropp och må bättre).
 

Recept

Gjort matlådor nu till nästa vecka eftersom min nya matplan börjar då. Mitt mål är att bara äta 5 gånger om dagen och bara från matlåda så jag äter ungefär lika mycket oavsett hur hungrig jag är. Ska undvika all pasta, potatis, ris, snabbmat och bröd. Jag tackar den som uppfann bönpasta för övrigt. Men vill rekommendera ett recept på en linsgryta/soppa som jag fick av min vän som både är överraskande god och nyttig.

Linssoppa:
* 2 morötter (jag brukar ta 3-4)
* 1 rödlök
* 4 vitlöksklyftor
* 1 röd chilli (eller sambal olek)
* 2 Msk riven ingefära
* 3 dl grönsaksbuljong
* 400g kokosmjölk
* 2.5 dl gröna linser
* Olja, lime, salt, peppar efter smak

1) Riv morötterna, hacka löken, vitlök och chilli.
2) Fräs allt i nr 1 + ingefäran + curryn i olja i någon minut.
3) Häll i buljong, kokosmjölk och linser i 10-15 min. Smaka av! 





Mot gym

Drar mig mot gymmet efter att ha städat typ hela dagen, grymt hur stökig en lägenhet på 19 kvadrat kan bli. Tänkte lägga upp lite foton på lägenheten senare ikväll medan den fortfarande är städad. "It's not Sunday it's gymday"


Lördag

Efter gymmet idag gjorde jag klart min tentainlämning och självklart skulle vi fira med bowling där jag förlora ganska kraftigt. Kan snart inte länge säga att jag är "iallafall bra på andra saker" för jag suger just nu på allt! Haha! Skämt åsido, lagade också middag till Linnea och Emma eftersom de åker imorgon på äventyr!




Atm

Just nu testar jag att köra superset ben/       rygg. Får vara med när mina vänner kör så testar nya övningar med tyngre vikter, ny favorit är de sanctbanden som vi har runt låren/fötterna som gör att de tar mer utsida lår/rumpa. 






Det är dax

Ja mina vänner. Efter väldigt många månader är bloggen igång igen. Denna gången mer personlig än någonsin. Träning kommer att vara i fokus men lite av mitt liv med. POK 

Just nu. Sitter med Jonas Emma och Linnea för ett (eller fler) hejdå vinglas eftersom tjejerna åker till New york. 





RSS 2.0