Julstämmning

Sitter och kollar på världens skönaste personer på Pengarna på bordet.!
Har iallafall kört lite träning idag bla. ett steppass, så jävla kul! Men dock innan träningen så ser vi en som snackar och ser ut som världens bonne som snackar i telefon. Plötsligt hör vi: ja jag sköt 3 grisar innan. Asså hemskt, men dagens.

Flyg iväg, flyg iväg, flyg ivääääääääääg!

Det blåser ju inte LITE ute! Dock... så älskar jag storm så i mitt nystädade rum så har jag tänt 100 ljus och så ligger jag och kollar på tv. Vågar man hoppas på snö inatt? (Vem försöker jag lura, det är plusgrader)
Godnatt alla blåsta där ute!

Casandras place

Bild från Casandra igår på Smulan.
Sötare hund får man leta efter.!

Söndagsmys.

Glömde nog skriva att jag var på väla igår. Köpte dock bara en mössa och en klänning, ville mest dit för att se hur den nya delen såg ut och shit vad stort det är! Men jag gillar det så missuppfatta mig inte nu ;-)
Idag så har jag också varit och kollat på Funky Kidz som uppträdde kul! Men nu så ska jag kolla Gossip Girl, Awkward, Jersey shore och alla andra awesoma söndagsprogram.

Sova?

Har nyss kommit hem ifrån Emma. Var där och mös lite med Casandra, Elin och Emma och kollade på Idol. Mys!
Imorgon så ska jag städa, förhoppningsvis åka till väla med mamma, kanske städa hos mormor och sen ska vi hem till Casandra på kvällen och inviga hennes nya hus! Så förhoppningsvis blir det fullspäckat schema imorgon.!

Wtf.

Kom nyss på det, vem lägger utvecklingssamtal klockan 5 på en fredag?
jaja. Stack iallafall hem i en timme efter skolan och snackade med syster som kom hem idag från Gambia, jag kan bara säga att jag inte är den brunaste i klippan (inteförjagvardetinnanmen), tror att hon gick in lite för mycket i att bli Gambian och skaffade sig samma färg också ^^

Tyska!

Sitter på Tyskan och har nyss fått ut mitt Tyskaprov och jag fick Vg!? Hur gick det till? Dock så gjorde jag Engelskaprovet idag och det gick nog inte så bra :(Men vi tar det som det kommer.
Kollar iallafall klänningar som jag kan ha till nyår och jag tror att jag har hittat the one.

Dissar!

Jag vill sända en FET STOR DISS till Telenors julreklam! Jag la och läste med tvn på så lät det som att Coca Colas älskade julreklam hade "kommit igång" men NEJ! Det var telenor som i princip hade kopierat Coca Colas reklam!
FET FET FET FET FET FET FET DISS!

'Självklart!

Klart så glömmer jag mina Engelskaböcker i skolan så har vi prov imorgon -.-' HAr iallafall inte haft en ledig stund idag för vi har haft kemishower hela dagen idag och mellan dem och efter så har jag gjort matte så nu är jag inte SÅÅ långt bak iallafall. Nu ska jag försöka göra klart min Svenska innan dansen som börjar halv 6. Plugget är igång och jag har flyt!

Jobb?

Glömde säga i mitt förra inlägg att jag kanske fått jobb! Men dock så ska jag inte ta ut något i förväg eftersom det aldrig blir som man tänkt sig!
Nu ska jag iallafall duscha och sen så blir det Grey´s anatomy!

Tattoo.

Sitter och kollar på tatueringar på datan och det är sjukt vad folk hittar på, men missförstå mig inte, jag ÄLSKAR tatueringar. Funderar på att skaffa en dock inte som på dessa bilderna.!
.
Och så min personliga favorit som både gått modevisningar och gjort sminkreklamer! Rick Genest.
Och är det inte den lovely Lady Dada till vänster?

Hallelujah!

eller hur det nu stavas..
Har äntligen gjort mitt Tyskaprov, det gick skitdåligt men nu är det klart! Så har iallafall slutat så nu ska jag hem och böla över att 70% av klassen är lediga imorgon (dock inte jag). Nej men jag behöver tiden!
Let's go Bananas!
.
.

Kontrakt!

Väldigt onödigt och tråkigt att läsa för er, men jag behöver denna omställningen.
.
Hela mitt liv känns lökigt nog som en bergochdalbana. Ena sekunden så är jag riktigt glad och sen i andra så känner jag bara för att stoppa tiden så jag inte missar något. Att jag har näsblod hela tiden och inte kan somna på nätterna hjälper ju inte? Detta har gått för långt.
.
Var iallafall på dansen idag för första gången på flera veckor! Det jobbiga är att ta sig till träningen, att ta till sig orken att byta om och sticka iväg. Jag mår ju så jävla bra efter och det vet jag, allting släpper ju för stunden och man koncentrerar sig på det man håller på med.
.
Men nu är det nya tag. Nu ska jag kämpa för glatta livet! Skolan, dansen, träning och vänner ska det enda vara i mitt liv för tillfället! Tvn får jag bara titta på när det finns något som jag vill se på, böcker får jag bara läsa när jag VET att jag har tid och sist men inte minst jag ska börja lägga mig i tid! 10.00-10.30.
.
Nu ska jag inte vara lat mer! Jag får sluta tycka synd om mig själv och jag får skylla mig själv att jag ligger efter i skolan. Nu MÅSTE jag ta tag i mitt liv och lyfta på min feta röv för jag har blivit en klagande "jag vet inte vad" och jag HATAR DET!  Det funkar inte så som det är nu så nu får jag ta tag i det!

JulgransPyntning!

Ja ni hörde rätt! Jag och Emma har faktiskt pyntat studiehallens jullgran! Jag fick julkänslor när jag gick igenom hallen och frågade min lärare om jag inte kunde få ta fram granen och pynta den och det fick jag visst!
Dansade också första dansen runt granen för iår också!
Såhär blev den!
.
.
.

Hekiskt.

Har nyss fått reda på att jag har 3 prov denna veckan, jaja får skylla mig själv! Sen har jag ju matteprov nästa vecka och jag har kanske gjort en sida, opps! Men det var totalvärt det och nu så ska jag börja plugga eftersom jag har Svenskaprov nu!
.
.

Halo

Om man inte blir rörd när Beyonce sjunger till denna tjejen med cancer så har man problem!
.
.

Min kväll är fulländad!

Mamma kom nyss hem och hon gjorde min kväll fulländad för hon hade med sig en lussekatt! Så nu har jag grillchips, lussekatt och Jersey shore om en halvtimme, praise the Lord!
.
.

Haha.

vänd ditt huvud uppochner och titta igen..
.

Trött...

Var uppe till 2 halv 3 inatt och läste ut boken som jag starkt rekomenderar.
Idag så försöker jag iallafall att tvinga mamma till Väla med mig som plåster på såren jag fått (av saknaden av Afrika.) Har försökt att plugga eftersom jag ligger grymt mycket efter men tyvärr så pallar jag inte!
Ska iallafall försöka tvinga med någon att åka och se Twilight filmen med mig på bio någongång i veckan så jag kan slappna av llite ;)

Boknerd!

Kan bara erkänna rätt och slätt att jag är en bokmal! Speciellt för fantacyböcker.
Sitter och läser Vampire diaries och tycker att den är sjukt bra! Dock så slår den inte (än så länge)  Crescendo uppföljaren till Fallen ängel! Jag vet att jag är en nerd och jag ÄLSKAR det!
.

Hur många kändisar kan man träffa på 2h?



knäppa julklapps tips!

Satt och kollade på Coolstuff.se och hittade en massa kul saker!

Efterfest!

Nu kör jag på efterfest från igår med Harry Potter del 2 och cheez ballz. Kyss!

Bild på Paow och mig från Nv/Te-festen igår. Riktigt kul iallafall!

Bildbomb från Gambia!!

+VILL TILLBAKA TILL GAMBIA!
Jag har ALDRIG haft en sånhär ångest över att ha lämnat ett land! Dock så ska jag sova (men först en bildbomb), eftersom jag är Trött efter 3 flygplansbyten. Godnatt!
Are you single laidies? I'm a single man!
På Arlanda
Landat på Canarieöarna
Första kvällen. Underbar!
Vi stack och köpte handukar utan att kolla på motiven, det slutade med 3 av denna sorten.
Pilla och Rebecca.
Ja, hon ger fingret!
Marknaden bakom oss!
Apparken. EJ TILLÅTET MED MAT, såsom....
Nötter!  (opps)
Apa som blandannat stal Jennans Keps.
populär bland aporna (Y)
Lika som nötter?
Mamma och bebis!
Jag och Jennifer gjorde inbrott på stranden ;p
Men vi var ändå glada!
I krokodilparken.
I den "lilla buchen" där man fick lite rivmärken av ungarna som ville ha våra klubbor.
I Buchen över floden... Och detta var de fina toaletterna! (eller ska jag säga hålen?)
Prenilla, Musa (deras fadderbarn) och Rebecca.
Bobaka aka. Kai= Mammas faddderbarn.
Hemma hos Musa där han får lite leksaker och mat.
Hemma hos Kai. Med Kais Mamma och lillebror.
Utanför huset.
Många kom och sa hejdå.
Öknen vid Trädgårdsskolan.
Ousmans familj och vi.
Jennifer och jag, lite trötta sista kvällen ;)

Snabbinlagg fran Gambia!

Skriver ett snabbinlagg nu eftersom vi om 3min ska spela volleyboll pa stranden med nagra Gambianer. Senare ikvall sa ska vi till Allibaba Garden och festa mad Baboo (presidentens livvakt) chill!
Annars sa har jag kortfattat skaffat barn, lekt med apor, klappat krokodiler och surfat. saklart sa har jag ocksa solat och badat!

Far till Gambia nu!

Sitter och packar det sista och försöker att inte glömma något och sen ska jag laga mat för vi beger oss till Stockholm snart och sen imorgon så är jag i GAMBIA!
Lägger in två bilder från när Rebecca var i Gambia förra året!
.
.

SJUK!

(Varning för nasty)
Kunde inte somna igårkväll så jag så jag lade uppe och spelade wordfeud till ett. Sen när jag väl somnade så vaknade jag lika snabbt för springa in på toan och spy. Mådde inte alls dåligt eller något efter men jag kunde inte somna om igen! Jag la till typ halv sex och kollade tv och sen halvsov jag i någon timme till. Känns som att man har fått mycket sömn!
Jaja, vi har räknat ut att det antagligen var biverkningar av tabletterna så jag får hoppas att jag lite sömn inatt eftersom jag har prov imorgon.
Hejdå och förhoppningsvis Godatt alla!
En bild på Min kusin och hennes pappa ifrån i vintras. Ovärderlig min hon har!

Hund!

Sitter och kollar på bilder på Boxerhundar, de är så söta! Jag ska lätt skaffa en boxerhund när jag känner att jag har tid och då ska jag skaffa en som inte har något hem!

Att sakna något man aldrig haft..

Detta har inget med rubriken att göra jag behöver bara avreagera mig lite! Min lärare har blivit av med mitt fysikprov, detta känndes faktiskt bra (ja jag säger detta för han har blivit av med det för det kändes inte bra, hemlis*) men sur men blir! Jaja, fortsätter att tänka på vad som ska packas i resväskan, brukar alltid packa en väska för mycket, men det går inte nu! Nu ska jag käka bananchips och sen ska jag lägga mig i min underbara säng!

Festen igår

Började med en kul förfest hos Emma igår med bla tacos och spel. Och sen drog vi vidare till Festen.
tack för igår alla!

Djävulinna!

Är hyfsat klar nu med min outfit för kvällen. Haha! Är Djävulinna eller vad det heter. Kommer fler foton men slänger in en cambild sålänge :D




Skolfoto

Årets skolfoto
Förra årets!
Tycker att förra årets ljus var mycket bättre, vi ser ju ut som citroner!

Fredag

Jag vill bara ligga hemma och sova till 12 men NEJ! Nu ringde mamma och undrade om vi inte kunde käka lunch, så nu måste jag ändå som jag har gjort var dag på lovet, cykla in till byn! Jag vill inte bo såhär avsides längre -.-
Nu ska jag iallafall sätta på musik på högsta volym och duscha!

Väla inköpen

Slänger in bilder på sakerna som jag köpte igår.
-
Kan ni gissa vad jag ska klä ut mig till på Lördag? ;)
Ett av mina favoritplagg!
Till utlandsresan NÄSTA VECKA!
Mysig stickad kofta!

Obapilobadoba

Får sammanfatta snabbt nu var som har hänt igår och idag. Igår så fyllde Johanna år så först stack vi till koch´s och fikade och mös litel. Sen så gick vi omkring i byn och alla gick hem till sig. Senare på kvällen så stack vi hem Johanna och käkade Exotisk bricka och shottade FANTA! Mums!
Sen idag så har jag varit på väla. Sjukt kul på vägen dit, under tiden och resan hem. (Resan hem slog allt!!!)
Slänger in var jag köpt lite senare för nu ska jag bege mig till storköpet och sedan vidare till Johanna och checka film! Godnatt och tack för bilderna http://novemberemma.blogg.se/ !

RSS 2.0