Vs

Varit i 2 av mina favoritbutiker idag! Victoria's Secret och red lobster (ja jag räknar restaurang som butik). Ikväll är jag babysitter och vad är bättre att göra än att se frozen?! 



Bara sådär en Scen inne i provhytten




Tisdag

Så grym kväll igår som började med sushi och vin på toko och sedan shisha och vin på icandy och tillsist VIP room. Vägen hem var inte den roligaste dock eftersom taxichauffören inte förstod att man blir väldigt åksjuk när han gasar och bromsar vartannat, aldrig varit så nära på att spy i en taxi här...






Poolhäng

Chillat vid poolen idag och sen i slutet så kom Elle dit. Lite sådär halvstolt att jg fick henne att simma utan Armpuffar för tror det var första gången. Ikväll är det sushinight och sedan VIP room!






Lugnet

Har haft en lugn dag med hav, lek med mitt gamla au pair barn och gång på stranden. Käkade också på cheesecake factory igen... Imorgon ska jag till poolen och stranden igen och sen på kvällen sushi och VIP room. Love!

Världens godaste vitlöksbröd med parmesan



Sunday

Haft en av de bästa dagarna i Dubai, pool, hav, cheesecakefactory och shisha som avslutades med utgång på the act. Grym dag! 







Robbie Williams

Var på Robbie Williams konsert igår vilket var helt sjukt, min vän hade fixat biljetter till en lounge som var så grym och vi hade grymt sällskap! 









Förberedelser

Precis käkat klart och ska snart börja fixa oss inför kvällen. Hade tagit med blodpudding hit till sofia som de satt och käka på, riktigt nasty mat om man frågar mig... Haha. 
Var nyss på batutta mall också och vaxade mig (brasiliansk) men de hade en ny teknik där de bara hade vax och inte papper, gjorde så mycket mindre! 





Dubai day one

Har soooolat en massa idag i Dubai. Frukost var en cider på stranden i 45 gradig hetta. Love. Har nu gått vidare till poolen och ikväll ska vi först ha spelkväll sen utgång! 


Btw det jag saknat mest med Dubai är bog böneutropen när man solar. Fick dessutom precis reda på att man kan få böter och fängelse om man gör narr av dem.... I'm screwed

Preppar och panikar

Kollat på open mic Night ikväll och lyssnat på sång, poesi och band. Efter det sola jag lite solarium med för att förbereda mig inför dubaisolen.

Problemet är att jag är nervös, eller typ orolig. Det känns som att flyget mellan Sthlm och Gotland kommer att vara försenat och jag kommer att missa mitt andra flyg, eller typ att jag bokat biljetterna fel. Känns som att jag inte kommer att sova men då kan jag ju alltid försöka packa om min väska som är överpackad.. Wish me good luck tomorrow...





Projekt

Har börjat med ett projekt i skolan så har suttit idag och ska sitta med det imorgon (innan jag åker). Projektet handlar om cementtillverkning, kul... Eller..


Har hunnit börja packa med.. Bästa plagget att packa?





Solnedgång

Jag är inte den mest poetiska men fyf*n vad fin solnedgång det var i visby idag, fotona gör det inte rättvisa.





Föreläsningslyx

Suttit och käkat frukost samtidigt som vi lyssna på streamad Föreläsning om livscykelanalys.. Fick ganska mycket gjort, fick målade naglar, lärde mig göra fiskbensfläta och käka frukost. 





ta tag i livet...

Dax att ta tag i livet. Allergier och sjukdom men jag ska till Dubai på torsdag så jag måste sola solarium 2ggr innan jag åker. 
Vackra damer 
 

Klickat hem

Klickat hem lite från Nelly.se rean, hinner tyvärr inte få hem det i tid till Dubai men tur att sommaren finns. 
 
Body 
 

Ice Ice Baby

Käkat på Glassmagasinet idag som är Europas största glassbar. Har över 180 smaker och testade 4 idag så Emma och jag besluta att vi ska dra ner imorgon igen. Jag körde på helrosa glass med vattenmelon och ferarriglass, helt okej. Emma åt Cookie Dough och Kindermaxi glass som jag nog skulle säga var godast! 
 
 
 
Blir så lycklig av färgerna på glassen!!
 

Emma's in Gotland

 
 
 

Dubai

Spontanbokade Dubai igår och åker nästa vecka. Ska vara där i 10 dagar så det är dax att sola solarium för att förbereda mig, är ju sådär 30-35 grader där. Det jag ser mest fram emot är att träffa vännerna där, träffa mitt gamla "barn" och sola, festandet kommer för en gångs skull i andrahand. 
 
Blandade bilder från dubai 
 
 
 

Sjukling

Sitter sjuk med något jävla virus som jag haft nu i flera dagar. Det positiva är att emma snart kommer från Skåne ocj ska stanna i 3 dagar.
Underhöll mig med Siri, hon älska inte mig tillbaka




Pics from Klippan






Celcius kärlek





Bloggggg

Vet inte varför men jag kan inte lägga upp vissa inlägg...

Frissan

Var bara en månad sen jag fixa håret men jag kände verkligen för att bli sommarblond så jag bestämde mi för att boka tid till idag.. 
Tror faktiskt inte det finns någon som är snygg i en hätta men jag bjuder på dem! Haha





Dans

Var på min gamla dansskola saltito igår och fick vara med på uppvärmningen, fy vad jag saknar att dansa, minns att jag dansa över 10 timmar i veckan. Tror tyvärr att jag inte har tid att ha fasta danstider på Gotland så får nog nöja mig med min träning.
Salen jag växte upp i



Fika

Haft fika på Wayne's idag. Så fint väder och första fikan utan jacka!







Middagsdejt

Sitter på mezo och ska snart käka, suttit i fem timmar och pluggat idag så jag känner att jag förtjänar det. 




Torsdag

Lunchat med mamma idag på asiatrestaurang med mamma, såå gott. 
Nu sitter jag på förfest och blir redo för att dra ut. Blir en före och efterbild idag på smink och hår.

Skulle vara snygg med en jordgubb:'D 




Relaxed

Hälsade på bästa emma som kom hem från Lund idag efter joggingturen. Hann inte hälsa på så länge eftersom jag senare drog till mitt "jobb" där jag och en vän hade bokat bord. Efter käket drog vi ner till relaxen där vi bada jacuzzi, basta och drack vars en Ice Tea, helt magiskt efter joggingturen idag.





Fick ta en där johanna också är med:*

Tränat

Efter väla idag gick jg och lade mig eftersom jag inte sovit något på natten. Min tanke när jag la mig var att jag skulle jogga efter och springa 1.5 mil men när jag vakna var jag så trött och otaggad att jag tyckte 1mil skulle räcka.. Sluta med att jag efter 1.5 mil tyckte att 2 lät bättre så jag kötta... Why not lixom?!?




Selfieees

Varit på välan idag. Vilket misslyckande, är sååå shoppingsugen men hitta absolut inga kläder.. Köpte endast ett par solglasögon, örhängen, ett cerise läppstift och nässpray.. Får åka dit snart igen och försöka igen. 

Blev massa selfies (massa tunga) nu när jag har en hel mobil.










RSS 2.0