Igår<3

Älskar gårdagen fastän vi var hemma tidigt! Idag så ska jag fota på duathlon så därför är jag vaken just nu 09.00 absolut jättepigg!


På det igen

Då kör vi idag igen efter gårdagen!


Thai!

Mamma bjöd mig på thaimassage idag! Har alltid varit emot massage eftersom de flesta massörer mesar men dessa tog fan i!! No surprise att de sa att jag hade galet mycket knutor i mina axlar^^


Hannover

Hannoverredovisning i skolan idag.. Gick ej så bra men what ever?!?


Förbereder

Emma testar kläder inför modevisningen!


Modevisning

Ska gå som modell igen på modevisning! Snart blir det ju victoria's secret för mig!;)


Hannover del 3


Klarade det!!

Jag klarade både det skriftliga och det praktiska spinningprovet, så efter 27h på 3 dagars utbildning med 7h spinning så är man officiellt activio och spinninginstruktör!


Del 2


Home

Hemma från Hannover! Sovit ca 4h idag och igår så nu går jag och lägger mig!

 


Mot Hannover!

*Rammstein


Done

Har blivit bartender nr 1! Fan vad kul det är!


Lördag

Klar med spinning, idag är städning av rum, tyskaläsning och sömn på schemat. Btw älskar min omelett, ser ut som spya, smaka som Gud. (Lite som jag just nu)


Helgen

Dax att sova nu, ska vara vikarie på spinning imorgon, var något halvår sedan sist så lite nervös är jag. På söndag ska jag på drink"kurs" och på måndag så blir det Hannover med teknikklassen! Ein grosses Bier!


Torsdag

Älskar maten vi får på torsdagar!


Utbildning

Ska på 3 utbildningar inom 2 veckor.. Smink o hud, bartender och spinning, bra att man är intresserad av olika jobb!:D nu kör vi 45min spinning och sen hem och chilla!:)


Activio

Så galet kul med activio (spinning med pulsband) kom upp i 196 i puls (nästan död) och längtar till utbildningen nästa vecka i det!


Lovet?!

Jo men vart har lovet tagit vägen?! Bara jobbat en av de 6 dagar jag varit ledig, dock så har jag 3 böcker att läsa till skolan, inga prov dock;o Idag blir det jobb och sen mys med töntar.. Juste, festat på björket också på lovet (ej att rekommendera) haha. Utgång på Harrys också, att rekommendera!!

 


RSS 2.0