Förra året

Bild från förra Nyår!

Minnen <3

Sitter och gör en ny spotify-lista med gamla låtar som jag lyssnade på när jag var yngre, har alltid haft en awesome musiksmak och den sitter kvar, lyssnar fortfarande på samma gamla låtar^^
Men nu ska jag duscha sen ligga på spikmatta och hoppas att en del av träningsvärken går över till ikväll för just nu så känner jag mig inte helt mobil om man säger så!

La Familia

Åkte med mamma och pappa till maxi idag och smart som man är sticker man in på Familia istället! Fick med mig en träningstott och ett par träningsbyxor hem!

kvällens

Man kan garantera att jag kommer att ha träningsvärk imorgon efter Boxpasset idag! Skakar som ett löv i händerna!
Men nu blir det duschen sen lasange och True Blood!
Kisskiss!

3 sanningar

1) Jag tycker om att äta senap på/till nästan allt.
2) Jag tycker om att träna/jogga till Britney Spears.
3) Jag ska ha kropp som en Victoria´s secret modell innan nästa nyår!

igår

Var hemma hos Johanna igår och träffade Emma som man inte sett på någon vecka, jisses! Trevligt var det med poppe, tee och benrakning (?)

Mellandagsrea

Åkte till Väla med mor idag och hittade lite fynd!
Byxor som jag redan har (Y)

Badambam

Kom precis hem från Casandra där vi snackade skit och kollade Victoria´s, (gilla).
Men nu ska jag kolla på True Blood.( och jag vill bara ta detta tillfället i akt och säga förlåt till alla jag mobbat för att de kollat på serien för fyfan vad bra den är! )

Victoria's secret show

Ikväll på tv-tablån

Julafton!

Har haft en interesant julafton om man säger så, men mysigt slutade den iallafall!

Bingo

Som säkert halva sveriges befolkning har jag nyss kollat på Bingolotto och helt vinstlös blev jag, shit happends!
Annars idag så har dagen varit full med mat lagande och bakande, dessutom så har några i min släkt kommit hit ifrån mitt älskade Göteborg!

OBESKRIVLIGT

Mållös!
.

Julpynts-shopping

Åkte till Väla med mamma idag efter 5 timmars matlagning och städande (puuh!) 
Så det blev lite inhandling av julsaker och sådant!
Piff och Puff
Bambi
Har man ingen gran pyntar man det som finns!
Tomatsoppa med fussili och frikadeller (och senap)
En Icke färdigklädd gran!

Schools out!


Avslutning

Äntligen slutat skolan.

Började med att ha Tyska-frukost med Anna!
Sen körde vi lekar i idrottshallen (NEJ VI FUSKADE INTE!, eller ju lite kanske)
Avslutades med choklad och lärar-snack!

Julklappar!

Julklappsinslagning och julstädning på G!
.
Men nu... True blood!

Tecknad tankeställare?

För er som har sett simpsons och Hey Arnold
.
ff

Skjorta, kavaj och........

..................Röda byxor som inhandlades idag på Familia. Visar foto sen för har inte den bästa dagen idag. Är irriterad på precis allt och alla!

Obs!

Tillfällig header eftersom jag testar mig lite framåt här!

Julgran!

Har varit och huggit julgran idag och man kan snacka om knäppt väder! Direkt när vi kommer fram till skogen så börjar det snöa och sen när vi skulle åka slutade det? Jaja, jag och Wilma gick iallafall inte igenom isen iår ;)

Kvällen

Hela dagen igår typ så var jag i Höganäs och Ängelholm med mamma och pappa och shoppade, känns som om det har varit mycket shopping nu innan jul ^^ Får nog börja slå in paketen snart ;)
Igårkväll så började det med att jag stack till Carre för at träffa några kompisar och senare drog vi vidare till Josse och kollade lite allmänt på tv och hade det mys.
Sen på vägen hem så kan man ju kort och gott säga att jag och emma blev förföljda av tvåidioter ;) haha:D
Idag så hade jag planerat att skriva min idrotts sak men så har jag självklart blivit av med mitt papper. -.- Så då blir det mys hela dagen istället.

Lov-känsla!

Har aldrig kännts så på Nv men jag kan verkligen känna att det snart är lov! Lektionerna, lärarna, hålerna , ja allt är chill. Idag slutade vi typ 4h tidigare och vi börjar 11 något imorgon. Men nu ska jag sova och be till Gud att jag inte har lagt på mig mer träningsvärk på Body Pumpen idag.
Dock så skulle man hellre ha sommarlov...

Sömn

Kom hem efter 4h fysikprov och sov i 2-3h. Senare idag så ska jag träna magstark och sen gå till Johanna med Casandra för att ha tekväll. Egentligen hade jag velat sova men då kan jag väll inte sova inatt.
Igår så kom vi föresten in på Eva och Adam för vi trodde att han var  skitsnygg nu när han var äldre. Dock så var han inte något speciellt.

11.2

sprang 11.2km idag och sprang då milen under en timme, dock så vet jag inte om jag sprang bra eller dåligt idag eftersom jag aldrig kollat innan. Vill ni som joggar, cyklar osv. så skaffa appen Runkeeper, riktigt bra att ha!

Oh my God!

Inte det roligaste att plugga utan musik och SÅKLART så tog jag bort min spotifylista i ett ryck för någon dag sen så nu får jag inget flow i musiken!
Ska iallafall inte plugga länge till nu för ska ut och springa sen och bli av med energi!
Puss and dont forget (!) : m x g x h=w

Housewife

Precis lagat första matkasse-middagen och gott blev det! Casserole med potatis, morötter & persilja. Serverades med senap, oh boy!
Dock är det slut med det roliga för nu ska jag plugga fysik eftersom det fysikprov jag fruktat i 1,5 år är imorgon!

Lucia!

Glad Lucia eller vad man säger! Sitter och kollar på Luciatåget på svt2 och skaffar mig lite julkänsla. Så dumt att vi inte ska ha det i skolan!

Sovdax!

Sitter med skallebank, antagligen efter träningen och att jag inte sovit så mycket. Så nu ska jag sova en dödlig död!
Bilder från 1a dagen i skolan, haha, underbart! 

Wiener!

Haha! Ultimat namn Emma har kommit på till oss. "The Wieners" visst bara rullar det av tungan?

Haha, när vi stod och fotade så kom en bil bakom oss och han i mitten (Hassan tror jag att han hette) klev ut och frågade om han fick fotas med oss. (Palla Emma som täckt över sitt fejs!)

lack of sleep

Behöver nog sova efter en dag som igår. Den som säger att man inte kan ha kul utan dricka har inte träffat mina vänner.
Men jag tar det från början!
Igår så var jag på Väla och på familia och i stan i hbg så ja, överallt kan man säga! Sen när jag kom hem så blev det snabbt att käka och slå in paket för skulle till Emma och spela julklappsspelet. Man kan ju säga att man har otur om man får 4 saker varav 3 är godis men askul var det iallafall.
Det slutade med att alla sov hos Emma och vid 2-3 på natten så kollade vi hem till midgård och Svensson Svensson! Kärlek! Dock så har jag inte sovit så mycket kan man säga och idag så har det varit lika full rulle så kanske borde lägga mig nu? Känner att detta blev långt men får skylla mig själv för dålig uppdatering!

Sunes Jul

Har precis suttit i lite mer än 4 timmar och kollat på Sunes jul med Maria, Casandra och Emma. Fattar inte hur vi pallade men kul var det. Nu, så kallar dock sängen.

Ombyggnad

Bloggen är under uppbyggnad så lär inte vara så fager just nu, dock så pallar jag inte fixa mer idag för måste duscha nu så kyss!

Pipi Langstrumpf.

Sitter hemma efter ett pepptalk och försöker att skriva en Tyskabok-recension men sen kom jag på att jag verkligen inte pallar!
Så nu ska jag istället lägga mig framför brasan och läsa och sen så ska jag försöka kasta ut mamma och pappa från huset för ikväll så kommer görlsen hit och kollar på Mysteriet på Greveholm.
Lata jag bevakar Warda!

Good day

Faktiskt helt okej dag idag. Kom hem ifrån skolan i tron om att sitta hemma och läsa hela kvällen men så blev det inte. När mamma kom hem så stack hon, Rebecca och jag till väla och alla mina julklappsinköp är nu inhandlade!
(Mobilbilder)
Föresten kolla vad vi hade hemma idag!
Köpte skitgod kiwiglass på Pistachia, dock lite udda inköp när det spöregnar och blåser ute ;)
Nej bilden ser inte så tilltalande ut med det är så sjukt gott! Champange tée och chiabatta med skagenröra, citron och sallad! yummy!

Icecool

Pappa ringer på morgonen: Ta det försiktigt när du cyklar idag för det är halt ute.
Jag: Jadå.
Pappa: För jag såg 2 stycker ramla med cykeln på väg till jobb.
Jag: Ja jag ska cykla försiktigt.
...................................

Svenskars hemliga liv.

Kollar just nu på Svenskars hemliga liv där en person från klippan är med. Jag tycker att program som dessa är riktigt bra eftersom att det finns många fördomar om folk och nu kan man lära sig om sjukdomarna istället för att bli "rädd". Tycker att människor som är öppna med sina sjukdomar är så starka och jag ger verkligen credit till folk som vågar vara öppna. Det ger en verkligen en omställning över tankar om sina egna små problem.

Snö

Årets första snö suckers!
.

Peeling

Peeling my face of.

Snabbinlägg

Paus nu i Gossip Girl så MÅSTE fatta mig kort. Åkte till Ullared idag igen och slutade med att jag fick en massa julklappar handlat. Lägger upp något foto senare men nu måste jag ner. Puss

Ullared.

Har varit på ullarded och köpt lite smått och gott och en och en annan julklapp. Nu så sitter Johanna, Casandra och Emma här och "kollar" på en värsting till syster. Imorgon då? Kanske Ullared igen med tjejerna. AWESOME!

Home sweet home

Hemma efter en myskväll hemma hos Paow! Träffade mycket trevligt folk där som må ha snackat om en och en annan kossa ;) Haha, jättemysig och kul kväll!
Imorgon så blir det lite fysikplugg och sen ska jag till ullared!
Godnatt suckers!

Amatör studiofotografering


Nej..

Nej jag är inte död, jag är bara trött och nu ska jag sova! Godnatt suckers!

RSS 2.0