HIF reklamfilmen

Favorit i repris. Hifs reklamfilm där jag (min rygg), mamma och pappa är med. Så himla kul att spela in! 
 

Godnatt

Godnatt alla babes! Lagat mat idag och en maträtt som i vanliga fall tar runt 15 minuter tog cirka 45 eftersom det inte var en vanlig konservöppnare utan någon modern maskin för folk som är för lata för att röra armen upp och ner i 10 sekunder.. Iallafall så fick jag tillslut upp båda burkarna lagade mat och stack ut och sprang. Underbart! 

Imorgon är det första dagen i skolan och jag är så rädd att jag inte ska hitta rätt byggnad och att jag ska bli megamobbad och inte hitta någon vän! 


En joggingslinga längs havet
Chili con carne med.. Spagetti.. 



Vackra Gotland

 
Bor 10 minuter från havet
 
 

Hårfärg

Min nya hårfärg! Inte vad jag tänkte mig alls, en massa utslag i hårbottnen (tål inte mörk hårfärg) men har börjat tycka om det nu!

Lexington

Så tacksam för mamma och pappa som hjälpt mig betala hälften av det jag behöver mest. Var även ute och gick med mamma så köpte hon fina lexingtonkoppar till mig. Idag ska jag gå och kolla lite runt campus och hitta vart jag ska imorgon osv. Är redan fett utråkad att jag inte känner någon!


Är nog lite kär...

...i Gotland. Lika trött idag som igår och dessutom flera tusen fattigare.. Lägenheten är nästan fixad behöver dock en Massa fler galgar (30 räckte inte till mina långärmade tröjor) så jag ska försöka lägga upp bilder på den imorgon. 
 
Var ute och gick och gick förbi samma byggnad som på fotot på andra bilden, helt packad med folk!





Villavillekulla 

Gasar

Är ute och turistar nu på Gotland och börjar bli mer och mer nöjd över mitt val. Universitetet har utsikt över havet och min lägenhet ligger mindre än 5 min därifrån. Så fint, längtar till sommaren!!




Frukost

Första mysfrukosten med mamma och pappa i lägenheten. Storshoppa inne på öob, Jysk och Ica igår. Idag kör vi vidare på Jysk och några butiker igen. Plånboken gör ont!
Lite käk igår..

...och frukost. (Kommer bli fet)




Farväl!

Känns ju kul att säga hejdå till alla igen men imorgon drar jag till Gotland! Har haft 2 trevliga kvällar iallafall med nära och kära så känns bra.. 
Bild från 6an... Tur man utvecklas❤️

Sista passet

Jobbat sista passet nu innan jag flyttar. Idag blir det en massiv avcheckningsdag med datorrensning, bokköpning och massa annat. 





Roadtrip

Varit på roadtrip med Filip, emma och anton idag. Körde runt 40mil från nimis (som var hyffsat kul och jättehäftigt men som jag nog inte kommer att besöka på några år till pga backarna(?!)) till smygehuk där vi stod på Sveriges sydligaste punkt.. Hopplöst nog hade vi inte kommit längre än till Helsingborg efter 4-5h så det blev att vi käka där. 




Högst uppe ser ni anton och Filip 

God is trying to tell me something




Min sommar i 4 bilder

Eftersom min kära vän johanna känner mig så gör jag precis vad hon sa att jag skulle göra när jag börja blogga igen. Jag kör min sommar i ett fåtal bilder eftersom jag inte har alls många foton! 

Hela familjen drog här till lübeck över natten bara för att kolla på vm, helt magiskt eftersom Tyskland vann!





  Sen drog ett gäng från en håla som kallas Skånes Fagerhult och några tjejer från Klippan till bakken och senare tog vi in på vandrarhotell och drog ut på natten. Här har jag inga bilder tyvärr så det blir bara denna från när vi åkte häst och vagn dit

 Till sist så drog vi också till bigslap då vi såg bl.a. Steve aoki 


Juste, kanske ska nämna att jag fyllt år med och att jag snart ska flytta till Gotland för att plugga till ingenjör i kvalitetsteknik och ledarskap. Nervositeten är till Max!

"Varning för känsliga bilder"

Handikappad som jag var så åkte jag till bakken med familjen häromdan vilket var jättetrevligt förutom att jag inte kunde gå dagen efter så tog fem minuter att gå ner från trappan med kryckorna.. 









Ryck

Så, har värsta Sverige ångesten gått över så nu är det dax att börja blogga igen! Senaste nytt är asmycket jobb och fall i trappa.. Trappa på knutpunktens rulltrappa vilket ledde till ambulans, massa blod och 4 stygn. Som tur var hade man en bra vän som tog hand om en och en kollega som hämta oss.. Ganska onödigt att jag lade 400 på enmånads gymkort.. Nu har det snart gått en vecka och behöver knappt smärtstillande längre. 





RSS 2.0