Yippie kaj jej mother fucker!

eller vad det heter.... Som vissa nog fattat så har jag nyss kollat på Die hard! Kan bara säga att jag älskar actionfilmer! Bruce we love you!

Annars så har jag bara tränat idag, jeej?!? eller inte sjuk skallebang och trodde inte jag skulle få skjuts hem är inte en bra blandning med mig! Kom iallafall hem efter ett sjukligt jobbigt Easy line pass och ett magstark pass innan det(Y) Jag kan säga att jag hade träningsvärk innan träningen idag så jag vill inte veta hur jag mår imorgon men jaja;) 

Burn baby burn!

Sjukligt varmt jadå, och ska sova 2 i sängen inatt (med paow) kommer inte alls att bli varmt^^ jaja vi är toffingar!
Annars så har jag solat ett litet tag på stranden idag, Rebecca kom hem halv 3 så vi va där bara i någon timme, får ju ingen färg längre! Kan vara för jag änvänder bodyscrub 24/7 men jaja! Vil man vara mjuk så.
Efter beachen så tränade jag älmänt mysigt, men känner dock att jag ska bli med fit för min rumpa har blivit biiiig!
Nu ska jag sova iaf efter att ha kollat på baksmällan med paowiie, kul film!
Måste serriöst sluta kolla på film.

Sola, bada ute och grilla!

Varmt idag jadå! Har ju varait kallt nu i 2 veckor eller något så jag vaknade vid 8 idag och gick ut och lade mig och sola(a) Blir ju inte så brun när det är morgon men det kvittar!
om 10min så kommer iaf min syster hem från storstaden kvidinge och då ska vi till stan eller stranden eller båda (jag vet int evad vi kom fram till) det ska iallafall bli skönt att komma till hbg, det har varit välbesökt av mig denna och förra veckan.
Cp snögg bild på mig och Rebecca när vi var i London!(Y)

Torka

Har ganska mycket bloggtorka nu, pallar bara inte att gå in på datan! Men jaja.
Kollade på Tangeld eller "Trassel" inatt. Jag vet inte om det var för jag va trött men jag tyckte att den var sjukt rolig! Som ganska många av de som känner mig så vet de att jag har en ganska "speciell relation" med disney filmer och låtar men dock så tycker jag att de har blivit sämre med tiden men denna är en ny favorit!

Midsommar!

Tack för en sjukt kul kväll alla! Har tyvärr inga foton eftersom jag inte ville bli av med kameran-.- men hittar säkert några senare för jag vill ha fotominnen från denna kvällen! *Har typ 20 blåmärken och sår som jag inte vet var de kom ifrån men jaja!
Först firade jag hos Linussons med paj, mat, tårta och sådant från 1 till halv 8 typ. Stack bara hem däremellan och bytade om inför kvällen och gjorde en krans. Sen stack jag tillbaka dit och så fort det slutade regna så stack jag till Rebecca och sen cyklade vi till Amanda.
Lyckad dag!

shopping

Dagen började med att jag vaknar upp på grund av något som jag trodde var en jordbävning som sen visade sig att bara vara maskiner som la asfalt, KUL! Nej men sen så fick jag iallafall laga mat eftersom jag får 100kr för att laga mat till familjen på vardagar. Var dock tvungen att göra det vid 11 på morgonen eftersom jag skulle till väla. <3
Fastän jag inte hade några pengar så kom jag hem med 2 skjortor och armband?!? hmm..
Sen slutade det ju lite illa med att vi hamnade i åstorp och fick vänta där i 40 min. (Tack Rebecca) Missade också min TRÄNING! Hemskt!
Dock så ska jag nu gå och lägga mig eftersom man måste vara utvilad och snygg tills imorgon för då är det ju Midsommar! Älska!

Pirates

Pirates of the Caribbean måste jag säga är en av de bästa filmer som existerar, kollade den på bio idag och man blir ju bara kär;) Nej men att träffa johnny Depp hade inte varit fel! 

Daaamp

Hade skrivit värsta inlägget men sen dampardatanjotack! Men iallafall vill bara tacka alla för igår och fastän det regnade lite* så blev det lyckat!
Thulle och Josse
(Fråga inte)
Rebecca, Emma och jag
Paow, Elin och jag

Klippanfeest

Har varit på höganäs outlet idag med moor! Fick en tröja och 2 böcker av henne, jeej! Men nu ska jag till Emma och senare vidare till Klippanfesten idag igen!

Festival!

Var på klippan festivalen ikväll - dock så var vi bara där till 12 eftersom mina vänner är partyboopers -.-' Jaja, vi ska dit imorgon igen och då ska det fan bli drag!

Gröningen

Tog tåget med Emma idag till hbg och skulle shoppa och bada. Dock så blev det inte mycket av någon av dem för mig eftersom jag är pank och det var kallt ute, men måste ändå berömma oss för vi var så bestämda att bada! En mycket trevlig dag!

-.-

(Så himla trött på folk som säger en sak men sen fan inte kan göra det själva)
Besides detta så är det nais nu, lov och blandat. Idag och igårså var jag i stallet med Tina, börjar bli kär i min lilla heest Musse! Träningsvärk har jag också för den delen, (säger tjejen som inte får träningsvärk av bodypump) man tränar muskler som man inte vet att man har när man rider och den som säger annat har inte ridigt på riktigt! ;)
Annars så är första "riktiga" dan på lover imorgon, ska upp vid halv 9 för att sticka till apoteket -.-' Jaja, sucks to be me! :D

Studentfeest!

Sjuk dag idag, första delen var så mycket städ och matlagning att jag glömde äta(Y) Så vid 5 åt jag typ! BRA!
Men iallafall, Grattis till alla studenter och speciellt till min bror! Hade 20-25 pers här kanske? Men man kan ju bara älska att träffa släkten, speciellt sin urgulliga 1.5åriga kussin!

Discobadkar!

SKOLAN ÄR OFFICIELLT SLUT! *sommarlov in my heart
.
.
Efter skolan idag så stack jag hem och... sov! (i typ 2h) Sen så städade jag en himla massa i hela huset eftersaom min bror tar studenten så vi får massa gäster, så duktig kan jag vara;) Sen så stack jag och tränade bodypump med Rebecca (måste ju bli sommarsnygg nu ju). Eftersom den slutar 7 men var försenat i 5min så fick jag duscha där snabbt som faen och sen springa till RACKIS där vi skulle fira skolavslutningen!
Efter det så stack jag, Jennifer och Paow till Jennifer där vi bara skulle hämta en sak men det slutade med detta.¨
Efter badet så drog vi hem till Amanda och hade lite sådär chillmys! Underbart! Dock fick man sticka hem tämligen tidigt eftersom jag måste vara pigg till imorgon!
PussGodnatt och tack allihopa!

Summerdrop!

En av mina nuvarande drömmar! Det är i 2 veckor och kostar 6600kr. JAG VILL DIT! Sjukt många dansare som dansat med bl.a Britney och Michael lär ut street, MAGISKT!

Music awards

Sitter och kollar Mtv music awards när jag egentligen behöver plugga till Nationella i matte B, men ärligt talat jag pallar inte med skolan längre! I 2 år och 3 dagar till så ska jag gå på gymnasium i klippan och sen SKA jag börja på danshögskola! Men eftersom jag inte går på en dansskola nu så måste jag förbereda mig sååå, mamma har tänkt attj ag ska börja på Ann Wilsons dansskola nästa termin, ska SÅKLART fortfarande dansa där jag dansar nu men jag måste utveckla mig i fler olika dansstilar! Tänkte annars prata med mamma om ett "dansläger" i sommar någonstans, typ i Göteborg eller malmö eller något!
Gud vad långt detta blev men jaja!

minilov?

Back from the break! Har inte pallat blogga nu på ett tag eftersom mitt liv har i några veckor bestått av plugg och de sista dagarna nu, DANS! Hade väll 7 danser och jag kan bara säga att jag älskar det! Gick kanske lite bättre igår på dansuppvisningen än idag då det filmades men det får man leva med! Har annars kollat lite på dansvideon och man sög ju inte till 100% iaf;)
Hittar nog fler bilder senare någonstans men än så länge så har jag bara dessa :D

RSS 2.0