Klubb självklart

Klubb självklart promotion på gymnasieskolan idag, har dansat och halvt skrämt ihjäl eleverna, riktigt kul! 

Slutade dessutom med att killarna köpte Bosse. En fisk...



Helgen

Festat en massa i helgen. I fredags var det först förfest som var helt magisk, sen drog vi vidare till munkkällaren som inte var lika bra vilket ledde till att vi drog hem igen innan 12. Efter det så hände efterfest.... Till 3-4. 

Så igår var det födelsedagsfest med tema glitter, vi körde på 90-tidigt 20 tals musik och kvällen blev helgrym. Även igår blev det efterfest men jag kom i sängen 6 imorse.. (Pallade ändå ut och gå både igår och idag) 

Fredag






Lördag









Vuxenpoäng

Känner att jag bör få lite vuxenpoäng. Ringde försäkringsbolaget eftersom jag var sjuk i Dubai och fick 4200 tillbaka! Magi.


På flygplatsen

4 kvällar fest 3 sjuk, hunnit med en jävligt massa trots allt. Har nog aldrig haft sån ångest att lämna ett ställe..nu har jag en jävla inställning på att hitta jobb utomlands i sommar!







Streptokocker

Klart man skulle bli sjuk i Dubai, streptokocker.😜


Blue marlin

Ceazy! Blue marlin party! 
And a lot of food! (Liknande ggr 5)



This is party




Dubai




Första dagen på jbr och barasti som sen slutade i bbqfest först på Araibian ranches, sedan fest i burj Khalifa och till sist efterfest

Nyår

Firade nyår i Stockholm igår med grymt trevliga tjejer och trerätters. Tyvärr så hamnade vi i en fest långt ute i skärgården och nyår firade vi i en taxi med Ali! 
Nu sitter jag på flygplatsen och väntar på mitt gamla aupair barn eftersom vi ska till Dubai, ska bli så kul att träffa henne! 






RSS 2.0