Jodå

Hade helt glömt bort att vi tog foto igår på stranden. (Där finns ascoola fotomaskiner). Vi blev lite fotobombade av några tyskar;)


Yachtbilder

Drog föresten ut med yachten igen häromdan, ganska kul asså! Grill på båten, nattbad och fick köra trimmad jetski! 

















Utgååång

Var ute med josse igår och det var nog den lugnaste utgången någonsin, men fick testa 2 nya ställen bla 40 kong. Efter så var vi hemma vid 2 (yes så tidigt) och vi bästämde oss lite sådär att nattbada i havet vilket var kul tills en vakt varnade oss för maneter. Så vi drog och satte oss och käka thaimat och drog sen hem. Mys!
Nattbion som finns på stranden utomhus vid mig. 

Yacht

Gick inte så bra det där med att sova.. Klockan är just nu 05.34 och kom nyss hem från sheik X båt som vi stack till efter barasti.



Hash

Idag kör vi chilldag. Var ju ute igår igen så tror jag tar gymmet och sen sängen (innan 5 på natten för en gångs skull), #healthylifestyle #eatclean 

3 och 6l vodka... 



Trött

Efter cavalli (med bl.a. Premiärministern av Pakistan) och 18 000kr champange och efterfest med några andra så är det nu (10 i 6) dax att gå och lägga sig!





Cavalli

Nyss varit hos en Vän innan vi stack ut och herregud hon hade de 4 sötaste hundarna i världen, som nallar!




Home

Hemma i Dubai nu och fan vad skönt det är! Behöver lite tid att tänka på allt, My head is caoz! 
Kom hem igår natt och såklart så lämna jag nyckeln här innan jag åkte för det var några som skulle bo här så jag kunde inte komma in! Tur man har sofia som släpper in en! 
Sen igår drog vi ut igår och ALLA blev lite väl "lyckliga". Skulle på efterfest men blev inte så lyckat då alla däcka.. Hände dock en kul sak som jag om 2 veckor kommer berätta om "så exalterad" helt sjukt! 
Nu har jag också träffat elle och vi sitter just nu och målar. (Jag får inte titta dock-.^) kommer börja uppdatera igen och jobba på en header med, (ja emma äntligen) kram alla! ;*



Från taket på flyget, inget folk så helt tyst, bästa flygbolaget=emirates!

In Sweden

Inte bloggat på några dagar men har haft fullt upp med att träffa vänner, festa och har även fått 2 veckors gymkort så en del gym. (Även RIDE of hope för välgörenhet) Vädret har dessutom varit bra för att vara svenskt. 10-15 grader och sol. Var även på HIF-Dif matchen där idiot huliganer och ett dödsfall stoppade matchen, kul ju.. 










RSS 2.0